"Delibašić i Ilić"
"Delibašić i Ilić"

Andrija Delibašić: Ne vraćam se u Partizan! Mislim samo na Sutjesku

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 19:06

„Bila je neka priča“, potvrdio je iskusni špic da su ga crno-beli zvali, ali...

Delibašić i IlićNema ništa od povratka Andrije Delibašića u Partizan. Prema informacijama MOZZART Sporta, potvrđenim iz Crne Gore, iskusni napadač dobio je tokom četvrtka ponudu da drugi put u karijeri obuče crno-beli dres i zameni Petra Škuletića na poziciji napadača, ali se to, ipak, neće desiti.

Prvo, zbog toga što fudbalski globtroter (promenio deset klubova u karijeri) nije prihvatio uslove koje su mu ponudili čelnici kluba iz Humske 1. A drugo - možda i važnije - što njegov eventualni angažaman nisu podržali ljudi iz sportskog sektora, pre svih trener Marko Nikolić i potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković, koji su uvereni da je crno-belima potreban neko u punoj snazi, a ne fudbaler koji je, praktično, na zalasku karijere.
Nema ništa od toga. Bila je neka priča, ali to se pojavilo zato što je Partizan ostao bez dva napadača. Nalazim se sa Sutjeskom na pripremama i samo sam na to koncetrisan“, rekao je Delibašić za sutrašnje izdanje Dnevnih novina.

Izabrane vesti

Dolazak Delibašića u Partizan zagovarao je generalni direktor Miloš Vazura, ali će posle ovakvog raspleta morati da potraži drugo rešenje, dok će Andrija verovatno potpisati ugovor sa Sutjeskom iz Nikšića, sa kojom je trenutno na pripremama.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanAndrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara