"Lazović"
"Lazović"

Lazovićev prvenac za pobedu Rostova, Armejci melju sve pred sobom, Lokomotiva dala gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.13. | 18:58

Srpski reprezentativac sa penala srušio Spartak iz Moskve. Alan Džagojev i Vagner Lav kaznili lošu odbranu Volge

Lazović
Rostov je prekinuo seriju od četiri utakmice bez pobede, pošto je slavio protiv Spartaka iz Moskve sa 1:0. Pobedonosni gol postigao je 
Danko Lazović iz penala u 50. minutu i to je bivšem srpskom reprezentativcu prvenac u dresu novog kluba. Izabranici Miodraga Grofa Božovića su za trenutak izašli iz opasne zone, ali i dalje ih očekuje teška i neizvesna borba do samog kraja.     
Slavlje Džagojeva i Lava
Dominaciji Zenita se po svemu sudeći bliži kraj, obzirom da CSKA ne posustaje. Moskovljani su u 23. kolu Premijer lige skinuli skalp Volgi i rezultatom 2:0 (2:0) upisali petu uzastopnu pobedu i osigurali ostanak na velikih plus osam u odnosu na aktuelnog šampiona. 

Sve je bilo gotovo za pet minuta, pošto je toliko trebalo Alanu Džagojevu i Vagneru Lovu da dva puta matiraju odličnog golmana gostiju Mihaila Keržakova. Oba puta posle statične odbrane tima iz Nižnjija, koja je Armejcima dozvolila da kupe otpatke posle šutea Rasmusa Elma i Sejdua Dumbije.

Izabrane vesti

Lov, koji je u prvih šest dana aprila postigao tri prvenstvena pogotka, na kraju je pokvario utisak zaradivši potpuno bespotreban crveni (drugi žuti) karton zbog kojeg će na kraću pauzu.

Zoran Tošić je svih 90 minuta igrao u pobedničkom timu.

Zenit u nedelju dočekuje Krila Sovjetov, ali je sada sasvim izvesno da će još neko vreme gledati u leđa velikog rivala. Trenutna razlika između dva prvoplasirana tima Premijer lige je 11 bodova, pa CSKA ima veliku šansu da se posle sedam sušnih godina ponovo popne na tron Rusije.

Lokomotiva iz Moskve je protiv Tereka konačno postigla gol posle 442 minuta posta, ali ni u četvrtoj utakmici za redom u prolećnoj sezoni nije ostvarila pobedu - 1:1. Status Slavena Bilića na klupi moskovskog tima sada je definitivno doveden u pitanje...

PREMIJER LIGA – 23. kolo:

CSKA Moskva – Volga 2:0 (2:0)
/Džagojev 30, Vagner Lav 35/

Rostov – Spartak Moskva 1:0 (0:0)
/Lazović 50p/

Lokomotiva Moskva - Terek Grozni 1:1 (1:1)
/Durica 4 - Maurisio 6/

Nedelja:
11.30: Zenit – Krila Sovjetov
14.00: Anži – Alanija
16.30: Kuban – Rubin

Ponedeljak:
17.00: Mordovija – Krasnodar

Petak:
Amkar – Dinamo Moskva 1:1 (1:0)
/Peev 29pen – Noboa 72/

 (FOTO: pfc-cska.com)


tagovi

Alan DžagojevCSKA MoskvaEvropaPremijer ligaRusijaVagner LavVolga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara