""
""

Atletiko bez Koste juri (ne)moguće

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.18. | 10:51

Problem za Simeonea pred utakmicu na kojoj Jorganžije moraju da postignu najmanje dva gola

Srušila je Sevilja favorizovani Atletiko Madrid u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja, pa revanš na Sančez Pishuanu dolazi nakon pomalo iznenađujućeg raspleta u španskoj prestonici. Tim Čola Simeonea je dominirao tokom većeg dela susreta, ali je poklekao u samom finišu, pa će mu za prolaz biti potrebna najmanje dva pogotka.

Izabrane vesti

Andalužani su za vikend deklasirali Espanjol na strani (3:0) i posle nekoliko kikseva ponovo izgledaju moćno. Dolazak Vinčenca Montele na mesto trenera u trenutku kada je svlačionica ličila na osinjak ispostavio se kao pun pogodak uprave. Italijanski stručnjak će gotovo sigurno izvesti isti onaj sastav koji je počeo prethodna dva meča, pogotovo jer su van stroja i dalje Kjaer, Kariso i Pareha.
"Napredak je očigledan. Očekuje nas izuzetno zahtevan susret, kako fizički, tako i psihički. Moramo da zaboravimo rezultat iz prve utakmice i ponašamo se kao da sve počinje od nule", rekao je Montela.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:30 4061 ŠPA K Sevilla - Atl.Madrid tgg gg3+ 2,00

Atletiko je protiv Sevilje prekinuo seriju od šest trijumfa na svom Vanda Metropolitanu, da bi zatim podbacio i protiv Đirone u prvenstvu odigravši samo 1:1. Nije to bila jedina loša vest za Simeonea, budući da se na tom duelu povredio Dijego Kosta, koji neće biti u prilici da pomogne saigračima u borbi za plasman među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju.
"Moramo da preuzmemo inicijativu od prvog minuta. Uveren sam da nas u Andaluziji čeka paklena atmosfera. Svedoci smo Seviljinog napretka i znam da neće biti lako", istakao je Simeone.

Teško će Madriđani nadoknaditi zaostatak bez Dijega Koste. Antoanu Grizmanu bi u napadu trebalo da se priključi Kevin Gameiro, dok bismo na travi Sančez Pishuana mogli da vidimo Dijega Godina nakon propuštene utakmice sa Đironom zbog suspenzije. 

S obzirom da Atletiko mora da postigne dva gola - kako zna i ume - nema sumnje da ćemo videti ultraofanzivan fudbal. U takvoj konstelaciji, trebalo bi da vidimo još jednu goleadu...

KUP KRALJA, ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
21.30: (2,75) Sevilja (3,30) Atletiko Madrid (2,55)

Sreda
19.00: (3,80) Alaves (3,45) Valensija (2,00)

21.30: (1,20) Real Madrid (6,75) Leganes (14,0)

Četvrtak
21.30: (1,10) Barselona (11,0) Espanjol (19,0)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridDijego KostaEvropaKup kraljaSeviljaŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara