""
""

Bajern hitno kupuje špica, počeo kasting...

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.17. | 18:13

U najužem krugu za sada pet imena

Bajern je u panici i pod hitno želi da angažuje napadača! Izjava Roberta Levandovskog da nije u stanju da svaku utakmicu u sezoni odigra po 90 minuta, kao i činjenica da ga je Jup Hajnkes zamenio još na poluvremenu utakmice protiv RB Lajpciga, odnosno da ga nije ni vodio na susret Lige šampiona protiv Seltika, jasno ukazuju na zamor materijala kod poljskog napadača koji je već tri sezone nezamenjiv u startnih 11 bavarskog velikana

Izabrane vesti

Kako je van terena zbog povrede Tomas Miler - a nemački reprezentativac već duže i ne igra klasičnog napadača - Bajern je prinuđen da hitno reaguje i angažuje alternativu za Levandovskog. Informacija iz Nemačke - plasira ih uvek dobro obavešteni Bild - kažu da je na skeneru kluba iz Minhena nekoliko igrača. Bavarci nemaju problem s novcem, mogli bi lako da dreše kesu, ali politika kluba je drugačija, tako da će, gotovo izvesno, u januaru na Alijanc arenu stići napadač B klase. 

Najzvučnije opcije su Dani Velbek iz Arsenala i Pako Alkaser iz Barselone. Oni bi bili skluplje varijante. Jeftinije su Štefan Kisling iz Lverkuzena, odnosno Nils Petersen iz Frajurga. Ali ni to nije sve. Postoji mogućnost da Bajern dovede ozbiljnog golgetera za džabe. Naime, iz više izvora stiže informacija kako Henes i Rumenige razmišljaju o rekovalescentu Đuzepeu Rosiju.

Italijan nema klub otkako je napustio Fjorentinu, oporavio se od teške povrede kolena i slobodan je u izboru nove sredine. Rosi je u karijeri igrao za Mančester Junjated, Njukasl, Parmu, Viljareal, gde je bio i najbolji, pomenutu Fjorentinu, Levante i Seltu. Prošle sezone na 18 mečeva za dao je četiri gola za tim iz Viga, pre nego što je doživeo tešku povredu.

Audicija je počela. Čekamo pobednika...

Ko bi po vama bio najbolje rešenje za navalu Bajerna? 

(foto: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenĐuzepe RosiEvropameđunarodni fudbalNemackaRobert Levandovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara