"Martinez, Švajnštajger i Lam"
"Martinez, Švajnštajger i Lam"

Bajern u martu dobija veliko pojačanje koje je čekao od avgusta

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.01.15. | 17:10

Gvardiola se izdrao na Havija Martineza zbog toga što je počeo da radi s loptom pre vremena

Martinez, Švajnštajger i LamZimski prelazni rok je uveliko u toku, Bajern je za sada angažovao samo Džošuu Kamiha (i ostavio ga na pozajmici do kraja sezone u Lajpcigu), ali bi drugo veliko „pojačanje“ u 2015. trebalo da dobije u martu. Za tad je najavljen povratak u takmičarski pogon Havija Martineza, kome su na utakmici Superkupa Nemačke u avgustu prošle godine stradali prednji ukršteni ligamenti kolena zbog čega je bio prinuđen da propusti dosadašnji tok sezone.

Španski reprezentativac kaže da sve teče po planu, ali i da ponekad forsira sebe više nego što je to njegovo telo u stanju da izdrži.
Kako dani prolaze tako mi je bolje. Radim naporno kako bih se što pre oporavio i mogu da kažem da se bliži dan mog povratka na teren. Dosta vremena sam proveo u teretani i sad je preda mnom najteži zadatak. Moje vežbe su prililčno dosadne i zbog njih ponekad imam glavobolju, naročito dok gledam saigrače dok treniraju, a ja ne mogu sa njima“, rekao je Martinez.

Izabrane vesti

Bivši prvotimac Atletik Bilbaoa kaže da je obasut pažnjom kolega iz Bajerna.
Holger Badštuber (dva puta imao identičnu povredu kolena) mi je rekao da budem oprezan, ali ja se ponekad zanesem. Baš sam se zaželeo fudbala i jedva čekam kad ću opet na teren. Pre neki dan sam pokušao da odigram pas na terenu, pa sam odmah čuo Pepa Gvardiolu kako viče na mene: „Havi, šta to radiš?“, otkrio je Martinez, čime ilustruje trenerovu zabrinutost da u žutbi ne dođe do obnavljanja povrede.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHavi MartinezEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara