"Bjorn Kujpers"
"Bjorn Kujpers"

Bajernov potop koštao Mažića: Kujpers sudi finale Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.05.14. | 13:30

S druge strane, Nemac Feliks Brih deliće pravdu na završnom meču Lige Evrope

Bjorn Kujpers

Nedavno je MOZZART Sport pisao o realnoj šansi da Srbin Milorad Mažić sudi finale Lige šampiona u Lisabonu 24. maja, a kao jedan od uslova da se to dogodi, naveli smo plasman Bajerna u završni meč elitnog takmičenja. Naime, u tom slučaju otpao bi Nemac Feliks Brih jer ne može da sudi ekipi iz svoje zemlje, kao i Holanđanin Bjorn Kujpers, pošto u UEFA vlada pravilo da Holanđani ne sude Nemcima i obrnuto zbog poznate netrpeljivosti između dva naroda.

Izabrane vesti

Kako je Bajern potopljen u polufinalnom dvomeču s Real Madridom, upravo je Kujpers izabran da da znak za početak jednog od najvažnijih mečeva ove sezone - završnog čina Lige šampiona 2013/2014. 24. maja, kada će se na stadionu Luž sastati Kraljevski klub i njegov gradski rival Atletiko Madrid.

S druge strane, Nemac Feliks Brih, koji je uz Kujpersa trenutno najbolje kotirani evropski arbitar (Mažić je u grupi iza njih), sudiće finale Lige Evrope Benfika - Sevilja 14. maja u Torinu.

Kao što je poznato, Milorad Mažić će sa svojim timom suditi na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a iza njega je izuzetno uspešna sezona u kojoj je sudio nekoliko važnih mečeva u Ligi šampiona, kao i u Ligi Evrope, uključujući polufinalni duel između Valensije i Sevilje.

(Foto: Action Images)


tagovi

Real MadridSudijeŠpanijaSeviljaPortugalMilorad MažićLiga šampionaLiga EvropeFeliks BrihEvropaBjorn KujpersBenfikaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara