"Rafa Nadal, spreman i motivisan kao uvek"
"Rafa Nadal, spreman i motivisan kao uvek"

BET INFO: Najveći biceps tenisa krči prašumu Floride

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.03.17. | 13:51

Na turniru u Majamiju očekuje nas sedmi dan takmičenja, gde će se i žene i muškarci boriti za prodor u osminu finala

Rafa Nadal, spreman i motivisan kao uvekTurnir u Majamiju polako završava sa prvom i ulazi u drugu sedmicu, a u toku su borbe za prodor u osminu finala u obe konkurencije. Pred nama je sedmi dan ovog prestižnog teniskog takmičenja koji nam nudi zanimljive parove za sportsko klađenje.

NIŠIKORI - VERDASKO 1S/K 2-1, KVOTA 5,60 

Izabrane vesti

Po navici krećemo od prvog meča dana (16.00 po srednjoevropskom vremenu) na centralnom terenu u Majamiju, a to je susret između Keija Nišikorija i Fernanda Verdaska, Ovaj meč je potencijalna "mina", pre svega zbog sposobnosti Španca da bukvalno svakog velikog favorita namuči, ređe i pobedi. Japanac je ovde jasan favorit, igra odlično i bilo bi čudo da ne prođe. Ipak, iskusni Verdasko je tvrd orah i verujemo u tri seta.

V. VILIJAMS - CIG 1S 1, KVOTA 1,22 

Nakon njih slede dva WTA susreta na kojima se lako može uloviti fiks. Najpre prva teniserka sveta, Angelik Kerber staje naspram malo poznate domaće takmičarke Šelbi Rodžers, a posle njih očekivano lak posao će imati preporođena Venus Vilijams protiv Rumunke Patricije Marije Cig koja je u kvalifikacijama izbacila našu Aleksandru Krunić.

NADAL - KOLŠRAJBER UG1S 10+, KVOTA 2,03 

Sledeći par na centralnom terenu čine Rafel Nadal i Filip Kolšrajber. Biće to njihov 15. međusobni susret i verovatno 14. trijumf snažnog Španca. Ali da ne bude sve lako, verujemo da će se potruditi uporni nemački as, pa bi ovde moglo da bude dosta borbe, naročito u prvom setu.

VESELI - SOK TB DA, KVOTA 2,80 

Na susretu dva veoam snažna tenisera sa snažnim servisima kao što su Džek Sok i Jirži Veseli uvek možemo očekivati makar jedan taj-brejk. Amerikanac je favorit za pobedu, ali mu neće biti lako, naročito ukoliko Čeh bude dovoljno dobro koncentrisan.

RAONIĆ - DONALDSON H1 (-5,5), KVOTA 2,65 

Kladioničarski pregled sedmog dana turnira u Majamiju završavamo sa Milošem Raonićem i Džeredom Donaldsonom. "Naš" Kanađanin je samo jednom igrao protiv Amerikanca, trenutno 95. na svetskoj listi i naravno slavio. Kao i tada i sada ne očekujemo da Donaldson može da osvoji više od pet gemova.

Kompletan raspored mečeva sedmog dana turnira u Majamiju pogledajte OVDE
Vremenska razlika je +5 časova

(foto: Action Images)


tagovi

WTA MajamiŠpanijaRafael NadalATP Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara