"Tenis bet info"
"Tenis bet info"

BET INFO: Teniska vrelina

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.17. | 10:20

Još jedan tropska, letnja sedmica belog sporta se bliži kraju, a danas su na redu mečevi polufinala koji nam donose lepe prilike za sportsko klađenje

Tenis bet infoPet WTA i ATP turnira koji se igraju ove sedmice polako dolazi do kraja, a danas su na redu polufinala. Pa je red da izdvojimo nekoliko najinteresantinjih za sportsko klađenje.

IZNER - FRATANĐELO KMB 1&1s10+, KVOTA 1,57

Izabrane vesti

Visoki Amerikanac, jedan od najboljih servera svih vremena izlazi na megdan malo poznatom sunarodniku Bjornu Fratanđelu u polufinalu turnira u Njuportu. Ovo će biti meč snažnih igrača sa dosta grešaka, ali i asova i kratkih poena. Bilo ako bilo, deluje da su obojica "specijalisti" za tesne mečeve, ali je Izner veliki favorit.

KUZNJECOV - DOLGOPOLOV TS 3, KVOTA 2,20

U švedskom Bastadu očekuju nas daleko interesantinji teniseri i dueli od onih u Njuportu.  Dolgopolov je juče, ni sam ne zna kako uspeo da se spase protiv jednog Rusa, Karena Hačanova. A on danas za prolaz u finale ukršta rekete sa još jednim teniserom iz najveće zemlje planete. Ukrajinac je kvalitetniji igrač, ali često nakon teških mečeva, kao što je bio četvrtfinalni, odigra slabo. Ipak ovde ćemo izbeži konačan ishod i probati sa tri seta.

VERDASKO - FERER UG VIŠE (22,5), KVOTA 1,95

Nakon Ukrajinca i Rusa na šljaksati teren u švedskoj izlaze jedan napram drugog dva iskusna Španca, David Ferer i Fernando Verdasko. Dva igrača sposobna za najveće domete, koje ipak nikada nisu ostvarili, i obojica na zalasku karijere. Odnos pobeda je 13-7 za Ferera koji je pritom slavio na poslednjih 10 mečeva. Čini se ipak da je vreme da bivši dečko Ane Ivanović pobedi, ali bismo se mi ipak fokusirali na veći broj gemova.

RUBLJEV - DODIG KI 1, KVOTA 1,65

Kao i za Njuport, tako i za turnir u Umagu ćemo analizzirati samo jedan polufinalni par, a to je Dodig - Rubljev. Snažni Hrvat je juče neočekivano pobedio Davida Gofana, ali verujemo da neće moći do finala jer mu na putu stoji jedan od najvećih talenata svetskog tenisa. Ruski tinejdžer bi danas u Istri mogao da pokaže šta zna i ume protiv hrvatskog specijaliste za igru dublova.

SUAREZ K. - I. BEGU.  KMB 1&UG< (21,5), KVOTA 2,43

Preskočićemo polufinala sa turnira u Gštadu, lociranog u čudesnim švajcarskim Alpima, ali pošto je red da obradimo makar jedan ženski meč danas, ma koliko oni bili nezahvalni za prognozu, pogledaćemo u naše susedstvo. U pitanju je Bukurešt gde danas igraju jedan protiv druge, domaća teniserka Irina Kamelija Begu i opasna Karla Suarez Navaro. Iksusna Špankinja igra odlično u rumunskoj prestonici, a vodi i u međusobnim odbračunima 2-1. Ovde bi trebalo očekivati njenu brzu pobedu. 

(foto: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeFernando VerdaskoDavid Fererbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara