""
""

BET-INFO: Anderlehtu večeras skuplja klupa nego prva postava

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.02.14. | 15:58

Šampion Belgije će večeras protiv fenjeraša Monsa igrati bez nekoliko stadnardnih prvotimaca

Šampion Belgije večeras ima zicer. Niko i ne sumnja da će Anderleht na svom terenu  opravdati ulogu favorita i savladati poslednjeplasirani Mons. Međutim, ono što je zanimljivo je da će Anderleht večeras igrati bez nekolicine standardnih prvotimaca u prvoj postavi.

Izabrane vesti

Belgijski mediji najavljuju da u prvoj postavi neće biti prve zvezde Aleksandra Mitrovića, ali ni defanzivca Nujtinka, veziste Nahara, Saše Klještana i Fabrisa N’Sakale koji su u dosadašnjem delu šampionata bili jedni od standardnijih kod trenera Van den Broma. Takođe, na klupi će ostati i milionska pojačanja: rezervni golman Kaminski i srpski vezista Luka Milivojević.

Obeštećenja koja je Anderleht plaćao za večeras najavljene rezerviste dostižu ukupnu sumu od 12 miliona evra, što je duplo više od količine novca utrošenog na fudbalere koji će biti u prvoj postavi. Delom i zbog toga što su neki od njih ponikli u Anderlehtu.
“Ne intereseuje mo koliko igrači mog tima vrede na papiru. Ovo nije vreme da se priča o transferima i tržišnoj ceni, već o treninzima i utakmicama. Često se potencira ta priča o Mitrovićevoj ceni, a svi zaboravljaju da je on mlad momak koji ima samo 19 godina”, rekao je Van den Brom.

Mitrović je najkuplje pojačanje u istoriji Anderlehta pošto je belgijski velikan letos za njega platio Partizanu pet miliona evra, ali je igrama na terenu pokazao da vredi taj novac. Ipak, večeras će drugi put od kada je došao u klub, biti na klupi u prvenstvu.

 


tagovi

Luka MilivojevićŽupiler Pro ligamonsEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara