""
""

Bolden ispunio sve kolone protiv Lejkersa i dobio velike pohvale od trenera, Bol pokazao šta zna!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.17. | 08:20

Fildelfija poražena od Los Anđeles Lejkersa sa 102:103, drugi pik drafta blizu tripl-dabla

Prema poslednjim informacijama iz SAD-a Džonu Boldena ćemo naredne sezone gledati u Zvezdi zbog popunjenosti rostera Fildelfije, ali mladi Australijanac se i dalje trudi da ostavi dobar utisak i to mu ide od ruke. Možda će i pokolebati čelnike Filadelfije.

U porazu Seventisiksersa od Los Anđeles Lejkersa (102:103) igrao je 25 minuta i imao učinak od pet poena, sedam skokova, četiri asistencije, četiri ukradene lopte i dve blokade uz šut iz igre 2/7. Da je malo bio precizniji bila bi to još bolja partija.

Izabrane vesti

Sudeći prema rečima Breta Brauna, Filadelfija će još jednom razmisliti kada je Bolden u pitanju.
"On je iznenađujuće bolji nego što sam mislio. Mislim da je moderan igrač, sposoban je raširi odbranu i šutira za tri. Dobro je atletski građen. Može da čuva protivničke plejmejkere i bekove. Mnogo je bolji nego što sam mislio. Biće teško da ostane jer imamo baš mnogo opcija, ali ga gledamo veoma ozbiljno. Šta god da se desi stoji da imamo visoko mišljenje o njemu, i da u njemu vidimo svetlu budućnosti. Uzbuđeni smo što ga imamo", rekao je trener Filadelfije Bret Braun.

Bolden želi da napreduje.
"Lično, mislim da bi igranje u NBA bilo mnogo dobro. Ali to je sve do uprave i odluke koje će doneti. Pokazao sam šta znam. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan, jer je očigledno da je dugačak put ispred mene".

Zasad je u Las Vegasu prosečno davao 10 poena i imao šest skokova.

Najbolji na meču bio je Lonzo Bol, drugi pik na ovogodišnjem draftu. On je bio blizu tripl-dabl učinka. Ubacio je 36 poena za 36 minuta, dodao osam skokova, 11 asistencija i pet ukradenih lopti uz šut iz igre 12/22. Dao je i odlučujuće poene sa slobodnih bacanja kojim je rešio meč.

Istakao se i bivši igrač Mege Ivica Zubac sa 21 datim poenom, dok je u redovima Filadelfije Timoti Luvavu Kabaro dao tri poena i imao dva skoka za 22 minuta.

U Letnjoj ligi igrao je i Nikola Jovanović u dresu Čikaga. On je u porazu od Portlanda sa 77:87 pružio solidnu rolu. Za 18 minuta u meču sa malim brojem koševa dao je osam poena i imao dva skoka i jednu asistenciju uz polovičan šut iz igre 3/6. 

Za Čikago je igrao i momak iz Mrkonjić Grada Dejan Todorović. On je za 12 minuta dao tri poena i imao jedan skok i tri ukradene lopte.


tagovi

FK Crvena zvezdaDžona BoldenNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara