"Igor Spasić i Vladimir Bajić"
"Igor Spasić i Vladimir Bajić"

Borac na Čairu – bodovi na niškom žiletu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.17. | 10:02

“Niko se u Nišu nije naigrao fudbala”, reče trener Zebri Igor Spasić pred polazak na vanrednu partiju s Meraklijama

Igor Spasić i Vladimir Bajić

Redovna linija Čačak – Niš u funkciji je vanrednog, devetog kola Superlige Srbije. Stručni štab Borca bi u bunker autobusa na Čairu spakovao koji bod. Da li će to “poći za kopačkom” Zebrama? Ne zna to niko na Gradskom stadionu kraj Morave, ali se zna da će biti vraški teško… To potvrđuje i trener Zebri, Igor Spasić rečima: “ Niko se u Nišu nije naigrao fudbala”!

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(1,30) Radnički (4,70) Borac (10,00)

“Gostovanje u Nišu predstavlja svakako jedno od težih u ligi. Radnički je do sada osvojio 15 bodova, pa bi bilo pomalo neozbiljno da pretimo. Oni su u prethodnom kolu ostali bez bodova u poslednjem minutu i sigurno je da će to želeti da nadomeste u duelu sa nama. Mi moramo maksimalno odgovorno i borbeno uđemo u ovaj težak meč, pre svega s verom da možemo ostati neporaženi. Nišlijama prepuštamo ulogu favorita, a na nama je da damo sve od sebe da donesemo barem bod u Čačak. To bi nam jako puno značilo na polju samopouzdanja pred seriju teških utakmica koje nas očekuju” reči su šefa stručnog štaba Borca, Igora Spasića koji je potvrdio da u meču s Meraklijama neće računati na napadača Vanju Vučićevića koji je doživeo potres mozga u duelu sa Zemunom.

Nešto optimističniji je čuvar mreže Čačana, Vladimir Bajić. On poznaje niške prilike! Ukratko, vratio se u Borac posle ne tako duge pečalbe na Čairu, pa će Zebre moći, makar delimično da se oslone i na njegovo iskustvo u dresu Radničkog.
“Žao nam je što u utakmici protiv Zemuna nismo osvojili sva tri boda, mada i ovaj prvi u prvenstvu može doneti pozitivnu energiju u tim. Atmosfera je dobra i znamo koliko nas težak ispit očekuje na Čairu. Radnički je skup odličnih pojedinaca i svakako jedan od kandidata za visok plasman. Mi moramo hrabro i odlučno ući u duel za koji mislim da imamo šansu da ostvarimo pozitivan rezultat. Atmosfera u ekipi je dobra i želaj svih igrača je da što pre krenemo ka sredini tabele”, jasan je golman Vladimir Bajić

Utakmica između Radničkog i Borca igra se danas u 18 časova na terenu stadiona Čair u Nišu. Pravdu će deliti glavni sudija Srđan Obradović, a pomagaće mu Goran Stanojević i Ivica Stojanović. Četvrti sudija je Milan Ilić, dok će delegat FSS-a biti Velibor Novović

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakRadnički NišSrbijaSuperligaVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara