Nikola Ivanović
Nikola Ivanović

Budućnost do sredine februara bez Nikole Ivanovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.12.18. | 15:33

Završena sezona za mladog Aleksu Ilića

Taman što je Noris Kol stigao u Podgoricu vest da će Budućnost do polovine februara igrati bez Nikole Ivanovića. Plejmejkeru šampiona Jadrana, pišu podgoričke Vijesti, upalile su se hrkavice oba kolena.

Ivanović neće morati na operaciju, ali mu je beogradski ortoped Miroslav Milankov, specijalizovan za povrede kolena, naložio strogo mirovanje u period od četiri do pet nedelja. Tek nakon toga moći će da počne da trenira.

Izabrane vesti

Inače, 24-godišnji plej je poslednju utakmicu za Budućnost odigrao 26. novembra u Zadru, nastupao je i za reprezentaciju Crne Gore u pobedama protiv Letonije i Turske, ali je od tada van stroja, pa nije igrao u mečevima sa Olimpijakosom, Barselonom, Gran Kanarijom, Anadolu Efesom i Fenerbahčeom u Evroligi, odnosno sa Mega Bemaksom i Cibonom u regionalnom takmičenju. Sada je postalo jasno da će propustiti bar još osam mečeva.

Još jedan problem za Aleksandra Džikića je i povreda Alekse Ilića, mladog krilnog centra kome je 9. novembra u sudaru sa Žalgirisom stradalo koleno. Ilić će za razliku od Nikolića morati pod nož. Operacija prednjih ukrštenih ligamenata buiće obavljena u Inzbruku, a Ilić će se na teren vratiti tek početkom sledećeg leta.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola IvanovićAleksa Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara