""
""

Čanak hvali centre, Bajić tvrdi - Gos rešio meč

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.18. | 19:41

"Prelomili smo ih energijom, željom i borbenošću. Iako smo imali veliku prednost, našom nesmotrenošću oni su uspeli da se vrate u meč", naveo je kapiten Partizana Novica Veličković posle pobede protiv Igokee

Partizan je u Laktašima napokon upisao pobedu na gostovanju u Jadranskoj ligi, a trener crno-belih Nenad Čanak konačno je mogao da bude zadovoljan igrom u odbrani u većem delu utakmice.
“Izuzetno bitna pobeda za nas, a nakon ovog trijumfa smo ostali u trci za četvrto mjesto. Imali smo kontrolu 18 minuta, a nakon toga smo primili 12 poena i otišli u rezultatski deficit. Imali smo dobru reakciju u trećoj četvrtini. Marinković i Šalić su imali dobru odbrambenu rolu, pod košem su dobri bili Šalić i Gagić a to nam je donelo pobedu”, rekao je Čanak novinarima posle meča u Laktašima.

Izabrane vesti

Kapiten crno-belih Novica Veličković ocenio je da je njegova ekipa opet vratila protivnika u život.
“Bila je teška utakmica, znali smo je da je Igokea na domaćem terenu dobila Budućnost i pribojavali smo se toga. Prelomili smo ih energijom, željom i borbenošću. Iako smo imali veliku prednost, našom nesmotrenošću oni su uspeli da se vrate u meč, ali na kraju smo ipak uspeli da pobedimo i ostvarimo trijumf koji nam mnogo znači”, rekao je Veličković.

Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegova ekipa previše oscilirala.
“Utakmicu smo u prvom poluvremenu okrenuli u našu korist i početak treće četvrtine nagovještavao je da to možemo kontrolisati. Međutim, takav pad koncentracije kod pojedinih igrača je neshvatljiv i mogu reći da oni nisu bili glavom u utakmici. Dogodio se taj prazan hod, Partizan je napravio veliku seriju. Imamo novog pleja, prerano smo ga ubacili ali morali smo da mu damo šansu kako bismo odmorili Ljubičića. Opet smo imali dovoljno vremena da se vratimo, ali Gos je pogodio trojku i rešio utakmicu”, zaključio je Bajić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

dragan bajićIgokeaJadranska ligaNenad ČanakNovica VeličkovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara