"Ćavi u zagrljaju Mesija"
"Ćavi u zagrljaju Mesija"

Ćavi: Umoran sam, dosta je bilo!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.17. | 10:50

Legendarni kapiten Barselone otkrio da mu je ovo poslednja godina igranja fudbala

Ćavi u zagrljaju MesijaĆavi Ernandes, simbol Barselone, Katalonije, Španije, ali i svetskog fudbala uskoro odlazi u sportsku penziju. Tako barem tvrdi lično 37-godišnji as koji će još ovu sezonu igrati u katarskom Al Sadu pre nego što "okači kopačke o klin"

"Imao sam sreće da su me kroz karijeru zaobilazile teške povrede, tako da sam bio u mogućnosti da postepeno gasim karijeru. Katar mi je dozvolio da još igram fudbal, ali sada sam se umorio. A i sve mi je teže da se oporavim. Naravno, ovo će biti poslednja godina mog aktivnog igranja fudbalom, a u budućnosti imam plan da postanem trener. I to koliko već sledeće godine ću polagati za licencu.", iskren je bivši kapiten Blaugrane koji je prošlu sezonu u Kataru završio sa 10 golova i 16 asistencija na kontu.

Izabrane vesti

Ćavi je rođen u Barseloni i prošao je sve rangove istoimenog kluba, od La Masije do Kamp Noua, pre nego što je zaigrao za prvi tim. U paru sa Andresom Inijestom na sredini terena  činio je sezonama "mozak i motor" Barse, ali i španske reprezentacije sa kojom je osvajao i SP i EP. Sa kvalitetima i znanjem koje poseduje nema sumnje da ima šansu da bude vrhunski stručnjak. Ćavi je igrao samo za dva kluba u karijeri, a to su Barsa i Al Sad u koji je stigao 2015.

(foto: Action Images)


tagovi

Al SadCavi ErnandesKatarŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara