""
""

Čiča Kasiljas je prvi pik Pari Sen Žermena

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.17. | 19:53

Novi sportski direktor Antero Enrike iz Porta dovodi špansku legendu

Ikeru Kasiljasu ne pada na pamet da ide u penziju! Iako ima 36 godina, čuvar mreže Porta mogao bi da otvori novo poglavlje u bogatoj karijeri i to u dresu Pari Sen Žermena. Kako navodi ugledni L’Ekip, Kasiljas je velika želja novog sportskog direktora pariskog kluba, Antera Enrikea.

Izabrane vesti

Kasiljas je u Porto došao u leto 2015. godine iz madridskog Reala, u prvoj sezoni nije baš briljirao, ali je zato ove podsetio na dane stare slave-

Pritom, Enrike je pre nekoliko dana u PSŽ došao baš iz Porta i veoma je dobro upoznat sa stanjem u kojem se nalazi legendarni španski čuvar mreže. Naravno, sada ostaje da se vidi da li će čelni ljubi francuskog giganta pristati da mu ispune želju.

Novi sportski direktor Parižana je naišao na razliku u stavu sa Naserom al Kelaifijem, prvim čovekom kluba oko trenera Unaija Emerija. Enrike je bio za promenu, međutim, Al Kelaifi je presekao i odlučio da Španac ostane na klupi i sledeće sezone.

Situacija će uskoro biti poznata, francuski velikan svakako neće imati problem da plati obeštećenje, a Kasiljasu bio PSŽ bio tek treći klub u profesionalnoj karijeri.

(FOTO: Action Images)


tagovi

PortoPari Sen ŽermenLiga 1Iker Kasiljas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara