"Dušan Trbojević"
"Dušan Trbojević"

Čika Trba direktor skauting službe u Humskoj, Mića Radović vodi omladinsku školu Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.08.15. | 13:11

Crno-bele legende Nedeljko Kostić i Moca Vukotić ustupaju mesta mlađim generacijama

Dušan TrbojevićRokade u Humskoj. I to na možda i najbitnijim mestima. Jer Partizan već decenijama preživljava zahvaljujući dobrom radu sa decom i pažljivom skautingu. Nažalost godine prolaze, promene su neminovne, a ljudi ne postaju mlađi. Sada je vreme da Nedeljko Kostić i Momčilo Moca Vukotić odu u zasluženu penziju i ustupe mesto mlađima.

Kostića, koji će na ugovor ostati u klubu još godinu dana, na mestu direktora skauting službe zameniće Dušan Trbojević. Logična odluka imajući u vidu da je popularni čika Trba zaslužan za dolaske mnogih kasnijih asova poput Adema Ljajića, Miralema Sulejmanija, Ivana Obradovića... Vukotića će u ulozi direktora omladinske škole zameniti Miodrag Mića Radović, a to će se desiti čim Upravni odbor Partizana sastane i potvrdi ova odluke.

Izabrane vesti

Kad su mlađe kategorije u pitanju odlučeno je da u narednoj sezoni omladince predvodi Darko Tešović, Dragan Kecman će biti zadužen za starije kadete, Milan Ristić za  mlađe, Slađan Šćepović  vodiće brigu o pionirima, Zoran Mamić o mlađim pionirima, a Zoran Krlajević o petlićima.

Dilema je kuda sa Nikicom Klinčarskim, koji je prošle sezone "izašao" sa omladincima, ali ostaje da se radi u klubu. Samo da se vidi na kom mestu.

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiodrag Mića RadovićDušan Trbojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara