""
""

Crna mamba još tri godine strah i trepet po Turskoj! Antalija sačuvala Dijaru (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.11.13. | 16:44

''I pre nego što smo seli za sto i počeli pregovore, moja želja je bila da ostanem'', rekao je bivši napadač Partizana posle produžetka ugovora

Ostaje Lamin Dijara u Antaliji. Nekadašnji centarfor Partizana produžio je u subotu verrnost turskom klubi, obavezavši se da crveno-beli dres nosi do kraja prvenstva 2016/2017.

Senegalcu je dosadašnji ugovor isticao u junu naredne godine, ali je danas stavio paraf na novu trogodišnju vernost i tako prekinuo dileme koje su prethodnih nekoliko meseci postojale u vezi njegovog statusa, pošto je na stolu imao otvorenu ponudu Trabzona.

Izabrane vesti

Rukovodstvo Antalije je, međutim, reagovali na vreme i u danu susreta sa Fenerbahčeom osiguralo ostanak špica koji je u dosadašnjih 11 kola turskog šampionata postigao pet golova.
''I pre nego što smo seli za sto i počeli pregovore, moja želja je bila da ostanem u Antaliji. Zavoleo sam grad i ljude  sve vreme sam hteo da budem tu. Sad je to samo ozvaničeno i drago mi je zbog toga. Nastaviću se da trudim jednako kao i do sada, uveren da igrama i golovima mogu da pomognem timu da napreduje'', rekao je Dijara, popularan i kao Crna mamba, na svečanoj ceremoniji upriličenoj u klupskim prostorijama Antalije.

Lamin je stigao u Antaliju leta 2012. posle petogodišnje etape u Partizanu i na 52 utakmice u svim takmičenjima postigao 23 gola, od kojih navijači kluba sa Mediterana najviše pamte duple porcije protiv Fenerbahčea i Bešiktaša, a ove sezone je čak uspeo da u drugi plan gure mnogo poznatijeg Milana Baroša, koji je na velika vrata došao u klub.
''Naš cilj je da do zimske pauze produžimo ugovore sa svim fudbalerima kojima na leto ističu ugovori, a Dijara je prvi na spisku. I nadam se da ćemo se i sa ostalima dogovoriti kao sa Laminom'', očekuje predsednik Antalije Giltekin Genčer.

(FOTO: Star sport)


tagovi

AntalijaEvropaLamin DijaraSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara