""
""

Da li Klivlend ima najbolju klupu u NBA? Stigao i Bogut!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.03.17. | 23:41

Zanimljiv pogled na rezervni sastav vladajućeg tima NBA lige

Ne šale se, ni najmanje, Klivlend Kavalirsi kada je u pitanju odbrana šampionskog prstena. Samo četiri dana po zatvaranju trejd pijace u redove vladajućeg šampiona NBA lige stigao je plejmejker po želji Lebrona Džejmsa, u liku Derona Vilijamsa. A danas je ugovor parafirao i centar Endrju Bogut.

Izabrane vesti

Ono što je sada interesantno jeste pogled na Klivlendovu klupu, koju sada čine Deron Vilijams, Iman Šampert, Kajl Korver, Derik Vilijams i Bogut. Kavsi sada možda imaju i najjaču klupu u Ligi?

Australijski reprezentativac potpisao je saradnju do kraja sezone i za to će zaraditi 385.000 dolara, što je u ovom trenutku proporcionalno minimalnoj cifri koju za celu sezonu zarađuje NBA veteran. A to je 1.550.000 dolara.

Bogut je nedavno dobio otkaz u Dalasu, gde je stigao nakon solidnih igara u Golden Stejtu. U Klivlend je stigao nakon što mu je klub otvorio prostor u budžetu otpuštanjem Džordana Mekreja.

Ove sezone u Dalasu je odigrao 26 utakmica, 21 put je bio starter i prosečno je beležio tri poena, osam skokova i dve asistencije. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Endrju BogutNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara