""
""

Dama se nudila, Karpi je nije želeo! Ernanešov salto najbolji potez meča (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.16. | 14:31

Juve upisao desetu pobedu u nizu

Evo i desete u nizu! Crno-beli gaze i kad se ne trude previše!

Izabrane vesti

Juventusu apsolutno ni za šta nisu bili potrebni bodovi u prvom nedeljnom meču 36. kola Serije A, igrala je Stara dama sa pola gasa, u nekoliko navrata prosto se nudila Karpiju, ali davljenik nije imao znanja da kazni nešto opušteniji pristup utakmici novog-starog šampiona!

Koliko je Masimilijana Alegrija zanimala ova utakmica verovatno je najbolje pokazao sastavom koji je izveo na teren - prilično šarenolikim, bez nekih od najvažnijih igrača. Ipak, i takav tim, ispostavilo se, prejak je za Karpi, koji sada čeka ishod utakmice Palermo - Sampdorija i iz sveg srca navija za Đenovljane kako ih Sicilijanci ne bi gurnuli ispod crte. 



U jednom prilično skromnom meču Juveu su tri boda obezbedili Ernaneš pogotkom u 43, i Zaza, koji je goste definitivno matirao deset minuta pre kraja susreta. Od oba gola i svih poteza na ovom meču atraktivniji je bio Ernanešov salto prilikom proslave gola. I to dovoljno govori o sadržaju tih 90 minuta u Torinu...

Karpi je golu najbliži bio u periodu između 70. i 80. minuta, kada su se domaći previše opustili i u tom periodu pravili nekarakteristične greške, ali Bufon je ipak ostao nesavladan.  

Sve u svemu, Karpiju predstoji paklena borba za goli život u poslednje dve runde, dok je Alegri ubio dve muve jednim udarcem - zabeležena je nova pobeda, a pritom su odmoreni neki od ključnih igrača za poslednju utakmicu sezone, finale kupa protiv Milana.

SERIJA A - 36. KOLO

Subota:
Udineze - Torino 2:5 (0:2)
/Felipe 47 - Janson 12, Akva 45, Martinez 50, 83, Beloti 56/

Kjevo - Fiorentina 0:0

Nedelja:
Juventus - Karpi 2:0 (1:0)
/Ernaneš 43, Zaza 80/

15.00: Empoli - Bolonja 
15.00: Milan - Frozinone
15.00: Sasuolo - Verona
15.00: Palermo - Sampdorija
20.45: Lacio - Inter

Ponedeljak:
19.00: Đenova - Roma
21.00: Napoli - Atalanta

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara