Humanitarni tiket u podne: S Ljubišom Tumbakovićem u novu pobedu

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.05.24. | 12:00

Mozzart osigurava dobitak najtrofejnijem treneru Partizana i nekadašnjem selektoru Orlova, a on na to uzvraća prazničnim čestitkama i vrlo izvesnom kvotom 4,02

Praznični mod “Humanitarnog tiketa u podne”, na liniju tipovanja izvodi nekadašnjeg selektora Srbije i najtrofejnijeg trenera Partizana, Ljubišu Tumbakovića. Molimo aplauz za fudbalskog maga, kome Mozzart osigurava dobitak iznosom od odličnih 100.000 dinara. Naravno, Tumbaković će pokušati da osvoji duplo više, pa mu stežemo palčeve u želji da osvojimo kvotu 4,02.

Čovek kome s Partizanom u vitrini stoji osvojenih šest prvenstava i tri nacionalna kupa, u svoj pohod ka Mozzart poobedi kreće od jedinice s meča LANS – LORJEN. Cilj Lansa je odbrana šeste, evropske pozicije, a Lorjanu opstanak koji je poprilično upitan. Dokaz je pet vezanih poraza, koji diktiraju igru na sve ili ništa. Videćemo šta će biti, a definitivno je da X sa novembarskog meča para ponovo niko ne želi, a najmanje mi u ovoj situaciji.

Izabrane vesti

U subotu igraju ARSENAL i BORNMUT, a mi čekamo 3+ igru. Nećemo mnogo da polemišemo, jer kec je sigurica za Tobdžije, kojima ništa drugo ni ne odgovara u odbrani prvog mesta na tabeli. Arteta neće oklevati nakon pobede nad Totenhemom, a Bornmut koji je na sredini tabele i nema neke razloge da se bije do iznemoglosti. Setimo se da je poslednji meč para izgubio sa 0:4.

Isti tip imamo i u Bundesligi, na meču ŠTUTGART – BAJERN. Bavarski remi sa Realom u Ligi šampiona apsolutno je van svih dvojbi najbitnija stvar koja će opredeliti sezonu Bajerna. Naime, Leverkuzen je podaleko odmakao u borbi za titulu, a Bajernu će uz pomenuto biti neophodno da pričuva tim, te da ne bude poražen od Štugarta koji je treći na tabeli, a koji je decembarski meč para izgubio sa 3:0.

U nedelju čekamo jedinicu s meča MILAN – ĐENOVA. Mučio se Milan u poslednja tri kola, pa uzeo samo dva boda na konto remija sa Sauolom i Juventusom. Šarena Đenova bi mogla lako da bude žrtvovana za popravljanje raspoloženja domaćina koji je podbacio i u dvomeču s Romom u Ligi Evrope.

Zahvaljujemo se našem današnjem gostu na učešću u akciji koja pomera granice u svetu betinga u plemenite svrhe…

“Čestitam svima prvomajske i uskršnje praznike, sa željom da se uz današnje tipovanje prvo dobro zabavimo, a zatim i ostvarimo dobitak koji će podeliti radost onima kojima donacija bude najneophodnija”, kaže za Mozzart Sport, Ljubiša Tumbaković.

Tumbaković kao selektor Srbije ©MN PressTumbaković kao selektor Srbije ©MN Press

Inače, naš današnji gost gračku karijeru je počeo u Radničkom iz Novog Beograda, da bi kao 18-godišnjak prešao u Partizan čiji član je bio šest sezona. Igrao je i u Vardaru i Radničkom iz Sombora.

Trenersku karijeru Tumbaković započinje 1979. godine u njegovom Radničkom, i tu ekipu je vodio šest sezona, da bi nakon toga dve sezone predvodio Obilić. Godine 1989. je otišao u Kuvajt gde je jednu sezonu vodio Kaitan.

Godine 1990. je preuzeo brigu o mlađim selekcijama Partizana da bi dve godine kasnije, nakon odlaska trenera Ivice Osima, dobio šansu u prvom timu crno-belih. Sa Partizanom je (u dva navrata) osvojio šest titula Jugoslavije i tri Kupa.

Godine 1999. preuzima atinski AEK sa kojim je osvojio treće mesto u grčkom šampionatu, a onda je usledio povratak u Partizan koji je vodio naredne dve sezone. Tokom 2003. godine je bio na klupi Al Nasra, a naredne 2004. godine odlazi u Kinu i preuzima Šandong. Ovaj tim je vodio pet sezona i osvojio je dve šampionske titule i dva Kupa Kine. Tokom 2010. je vodio iranski Stil Azin, a 2013. je bio trener kineskog Vuhana.

Saša Ilić i Ljubiša Tumbaković 2013. godine ©MN PressSaša Ilić i Ljubiša Tumbaković 2013. godine ©MN Press

U januaru 2016. je postavljen za selektora reprezentacije Crne Gore. Tumbaković je prvog jula 2019. godine postavljen za selektora reprezentacije Srbije. Vodio je nacionalni tim Srbije na 14 utakmica, ostvarivši pritom šest pobeda uz četiri remija i isto toliko poraza.

Držimo palčeve da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 32.246.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Ljubiša Tumbakovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara