""
""

Dejan Kelhar i Teofanis Gekas u paketu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 17:50

Jedan zvezdaš došao, drugi otišao iz Olimpije

Slovenačka Olimpija je u istom danu kada je angažovala Danijela Avramovskog, ostala bez jednog bivšeg igrača Crvene zvezde. Nekadašnji štoper crveno-belih Dejan Kelhar je napustio tabor slovenačkog šampiona i prešao u redove truskog prvoligaša Sivasa.

Izabrane vesti

Kelhar je u prošloj polusezoni sa 19 odigranih utakmica bio jedan od najstandardnijih igrača Olimpije koja je sezonu završila na deobi prvog mesta sa Mariborom. Ali je posle godinu i po dana rešio da napusti tabor Zmajčeka i preseli se u Tursku, verovatno zbog bolje finansijske ponude.

Ugovor sa Sivasom je potpisao do kraja sezone uz opciju da saradnja bude produžena za još jednu godinu ako obe strane bude zadovoljne. Sivas je trenutno drugoplasirani tim u drugoligaškom karavanu Turske sa ambicijom da se ekspresno vrati u Super ligu posle prošlosezonskog ispadanja.

U tu svrhu su pored Kelhara doveli još jedno poznato ime. Novi član Sivasa je postao 36-godišnji Teofanis Gekas. Grčki veteran je došao kao slobodan igrač pošto je prethodno raskinuo ugovor sa švajcarskim Sionom. Ovo je za 36-godišnjeg Grka povratak u Tursku gde je već igrao za Samsun, Konju, Eskišehir i Ahisar u dva mandata. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaTeofanis GekasSuper ligSivasporEvropaDejan Kelhar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara