"Huan Martin Del Potro"
"Huan Martin Del Potro"

Delpo kosi noću

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.18. | 15:43

Turniri koji služe kao zagrevanje za Australijan open došli su skoro do samog kraja, a večeras su na redu polufinala u pojedinačnoj konkurenciji

Huan Martin Del PotroDo završetka prvog grend slema sezone, koji je zakazan za 28. januar vrhunski tenis nam nudi vrhunske prilike da se "vadimo" tokom noći.

(1,35) DEL POTRO -FERER (2,90)
MUG VIŠE (21,5), KVOTA 1,65

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 06:30 9862 ATP Del Potro J. - Ferrer D. mug više (21.5) 1,65

Turniri koji služe za zagrevanje i uigravanje pred Australijan open ušli su u samu završnicu jer grend slem samo što nije počeo (noć nedelja na ponedeljak), tako da se noćas i sutra igraju polufinala u singlu. Krenućemo od ATP takmičenja na Novom Zelandu gde će se za prodor u finale boriti Huan Martin Del Potro protiv starog znanca Davida Ferera. Argentionac je favorti, ne samo zato što je bolje odigrao prošlu sezonu od iskusnog rivala, nego i zato što vodi sa 6-4 u međusobnim obračunima. Ovde treba gađati da će biti dugačak, napet meč.

(1,25) B. AGUT - HASE (3,55)
HS 1 (-1,5), 1,75

U drugom polufinalu takmičenja u Oklandu rekete ukrštaju Robin Hase i Roberto Bautista Agut. Iako Holanđanin vodi sa 1-0 ipak je Španac sada velili favorit pošto je u pitanju zaista vrhunski teniser.

(1,25) BARTI - GAVRILOVA (2,29)
KMB 1&1S9-, KVOTA 2,55

Sa Novog Zelanda selimo se u najveći grad najmanjeg kontinenta, Sidnej gde se u noći između četvrtka i petka domača igračica Ešli Barti odmerava za finale sa Darijom Gavrilovom, takođe uslovno domaćom igračicom. To će biti njihov treći međusobni susret, trenutno je egal, a veće šanse za pobedu ipak ima Barti.

(1,80) FONJINI - MEDVEDEV (1,90)
TB DA, KVOTA 2,35

U Sidneju je do skoro samog kraja došao i "muški" deo turnira u Sidneju gde nam je pažnju skrenulo polufinale Danil Medvedev - Fabio Fonjini. Sudar mladosti i iskustva gda je mali favorit Italijan koji je slavio u jendinom njihovom dosadašnjem odmneravanju. Ovde bi se valjalo oprobati sa igrom da će biti taj-brejka.

 (1,25) KUBOT/MELO - TROICKI/L. ŠTRUF (3,55)
TS 1, KVOTA 1,35

Za kraj da iznenadimo i ponudom za dubl. Red je ipak, pošto se Viktor Troicki našao u finalu Sidneja, turnira koji je osvajao 2015. i 2016, ali u pojedinaćnoj konkurenciji. On će u paru sa Nemcem Janom Lenardom Štrufom pokušati da zaustavi prve nosioce i najbolji dubl sveta koji čine Poljak Lukaš Kubot i Brazilac Marselo Melo.
*kvote su podložne promenama

(foto: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeNovi ZelandHuan Martin Del PotroDavid Fererbet analizaAustralijaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara