"Ivan Ivanov"
"Ivan Ivanov"

Dilema: Milion ili dva odmah ili ostanak Ivanova po cenu da ode bez obeštećenja? (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.13. | 10:32

Po navijačkim forumima preovlađuje mišljenje da je bolje da bugarski štoper ostane u Humskoj zarad rezultata u ovoj sezoni

Ivan IvanovTežak izbor pred upravom Partizana. Skromnih milion ili dva u klupskoj kasi (koliko su navodno nudili Verona i Bazel) ili ostanak Ivana Ivanova u Humskoj što bi značilo i da bi crno-beli u njemu i Milanu Obradoviću imali štoperski tandem za respekt?

Naravno, tu je i caka, jer je u svetu fudbala opšte poznato da je nekad bolje pustiti igrača koji je nezadovoljan, ali je problem što Partizan nije na vreme razmišljao o nasledniku, pa sada nema adekvatnu zamenu.

Izabrane vesti

Pitanje na koje, čini se, sada niko nema odgovor za koji može da tvrdi da je pravi.

Ipak, to ne znači da se o njemu ne treba raspravljati, a nas je zaintrigirala anketa na navijačkom portalu izaberipartizan.com.

Naime, pristalice crno-belih, barem one okupljene na pomenutom forumu, toliko su za ostanak Ivanova u Humskoj da su spremni da u suprotnom pokrenu i inicijativu za smenu uprave.

Tako je čak 76 odsto od 214 ispitanika spremno da u slučaju prodaje reprezentativca Bugarske krene u borbu protiv aktuelne vlade u klubu. Na pitanje ’kako reagovati u slučaju prodaje Ivanova’ njih 46 odsto je zaokružilo odgovor ’ne dozvoliti odlazak po cenu protesta i aktivne borbe protiv uprave’, a još 30 procenata se opredelilo za ’prežaliti dobrog igrača i reći konačno NE ljudima koji vode klub’.

Samo 23 odsto smatra da bi prodaja Ivanova, iako se njemu ne ostaje u Beogradu, bio normalan potez, dok je tek jedan procenat ispitanika smatra da treba biti pasivan i ’progutati još jedan čudan potez uprave’.

Šta vi mislite? Da li Ivanov treba da ostane u Partizanu zarad rezultata u ovoj sezoni, makar to značilo i da će sledećeg leta otići bez dinara obeštećenja.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Ivan IvanovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara