""
""

Dinamo uzima Vešovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.11.17. | 13:43

Zagrepčani zagrizli za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac Marko Vešović na meti je zagrebačkog Dinama! Kako pišu hrvatski mediji jedan od ključnih ljudi velikog prošlosezonskog uspeha Rijeke tako bi mogao na Maksimir u paketu sa Mariom Gavranovićem, koji će od januara obući dres Modrih. 

Izabrane vesti

Sportske novosti pišu, a Germanijak.hr prenosi da Vešoviću kroz šest meseci istče ugovor sa Rijekom, te da on okleva s produženjem jer želi da ide, a Dinamu je i te kako potreban kvalitetan bočni igrač. Još se navodi da Crnogorac razmišlja i o opciji odlaska u inostranstvo, ali daleko od toga da će Zagrepčani tek tako odustati.
"Veliki teret u celoj priči jeste Vešovićeva ljubav prema Crvenoj Zvezdi gde je igrao do 2014. godine, ali tu je i opevani sukob s Sudanijem iz prošle sezone. Rijeka i Dinamo već su nebrojeno puta poslovali unazad nekoliko godina, pa nas ovakav ishod situacije uopšte ne bi začudio", stoji u tekstu Germanijaka.

Marko Vešović važi za najboljeg beka hravatske lige. Pored toga jako dobro može da pokrije i poziciju ofanzivnog veznog u različitim sistemima, što bi jako dobro leglo Dinamu. 

Reakciju na ove spekulacije u vidu nekog konkretnog poteza čelnika sa Maksimira mogli bismo da očekujemo prvih dana 2018, kada prelazni rok i zvanično bude otpočeo. 

(foto: Action Images)


tagovi

Dinamo ZagrebEvropaMarko Vešovićmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara