Domaćini ne gube, sada je red na Lube

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.04.18. | 09:20

U svih pet susreta polufinala plej-ofa šampionata Italije došle jedinice i plus poeni. Hoće li tradicija da se nastavi i u nedelju

Spektakularne polufinalne serije plej-ofa šampionata Italije. Četiri giganta, nijanse odlučuju, igra se na jednu loptu. Domaći teren se pokazao da kao presudan faktor u dosadašnjih pet mečeva. Na svim susretima došlo su jedinice, ali i plus poeni. Da li će tradicija da se nastavi i u nedelju, kada šampion Lube Ćivitanova dočekuje razigranu i odmornu Modenu?

Ekipa srpskog repezentativca Dragana Stankovića imala je u sredu težak duel sa Trentinom u prvom meču plej-ofa Lige šampiona (pobeda 3:1), dok su gosti iz Modene imali sedam dana odmora pred treći duel. U drugom meču, Modena je pokazala da neće tako lako da položi oružje pred šampionom. Briljirali su Francuz Ervin Ngapet i Slovenac Tine Urnaut, koji su bili nerešiva enigma za Lube. Ipak, sada se pita šampion, koji je na svom terenu neumoljiv i favorit u trećem duelu polufinalne serije. 

Izabrane vesti

Bugarin Cvetan Sokolov, Osmani Huantorena i Dragan Stanković igraju u odličnoj formi i biće glavni oslonci ekipe Đanpaola Medeija. Biće ovo čak sedmi duel ovh dveju ekipa ove godine, a trenutni skor je 4:2 za Lube. Jedini poraz ove sezone, šampion Italije je ostvario upravo od Modene početkom godine i to maksimalnim rezultatom. I u prvom meču plej-ofa, Modena je bila na pragu brejka, vodila je u petom setu 11:8, ali branilac krune na "čizmi" nije dozvolio iznenađenje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 8424 IT1PF Lube - Modena ki 1 1,50
Ukupna kvota1,50

POLUFINALE PLEJ-OFA ŠAMPIONATA ITALIJE

Subota
Peruđa - Trentino 3:2 (25:27, 25:13, 21:25, 25:17, 15:13) /u seriji 2:1/

Nedelja
18.00: (1,50) Lube Ćivitanova - Modena (2,41)  /u seriji 1:1/

* Igra se na tri dobijena meča

Piše: Željko MUTAVDŽIĆ
Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeLubeModenaDragan StankovićErvin Ngapet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara