""
""

Došli su i po Rejesa... Sa 11.000.000 evra u džaku

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.16. | 19:54

Kinezi se ne zaustavljaju, Šangaj pravi moćan tim

Najnovije poznato ime evropskog fudbala koji je na putu za Kinu je Hoze Antonio Rejes. Ofanzivac Sevilje i ljubimac navijača tog kluba je dobio ponudu koja se ne dobija. Kineski Šangaj Šenhua želi da angažuje Rejesa i njihov direktor je danas doputovao u Andaluziju na pregovore.

Izabrane vesti

Sevilji je ponuđeno 6.000.000 evra na ime obeštećenja i klub sa Sančez Pishuana to nije hteo da odbije. Uostalom, Rejes nije više standardan u prvih 11, u poznim je godinama i teško da bi neko kasnije paltio ovu sumu novca za njega. A potom su Kinezi spremili i argumente da ubede Rejesa. Prema pisanju španskih medija, ponudili su mu tri puta veću platu od one koju trenutno ima u Sevilji i koja iznosi 1.800.000 evra po sezoni. U pitanju je dvogodišnji ugovor. Dakle blizu 11.000.000 evra za Rejesa!

PRELAZZI: Učini ljubav nesrećnom Ciganinu (VIDEO)

Španski napadač je želja trenera Gregorija Manzana koji ga je kratko trenirao u Sevilji. Podsetimo da je Šangaj Šenhua u ovom prelaznom roku već doveo Fredija Guarina, skoro sve je završeno oko transfera Obafemija Martinsa, a odranije su u klubu Demba Ba i Tim Kejhil. Očekuje se da klub uskoro napusti grčki defanzivac Avram Papadopulos kako bi otvorio mesto stranca za Rejesa.  

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaŠangaj ŠenhuaPrimerameđunarodni fudbalKinaHoze Antonio RejesEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara