Dosta je bilo navikavanja, vreme je da Arsenal pobedi

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 12:15

Tim iz Kijeva jedini bez osvojenog boda u ukrajinskoj Premijer ligi

Dug je put prilagođavanja na elitu. To je na svojoj koži osetio Arrsenal iz Kijeva, koji je u povratničkoj sezoni u ukrajinskoj Premijer ligi izgubio sve četiri utakmice. 

Uključujući i pripremne duele, Arsenal je u seriji od šest poraza, a novu priliku da prekine crni niz imaće na otvaranju petog kola protiv Černomoreca (18.00). Gosti iz Odese su upisali dve pobede i uz po jedan remi i poraz zauzimaju visoko četvrto mesto na tabeli, pa sa ozbiljnim ambicijama stižu u prestonicu.

Izabrane vesti

Ipak, Željko Ljubenović, član Zorje i nekadašnji prvotimac kulskog Hajduka, Proletera i OFK Beograda, veruje da će domaćin (inače, prema podacima specijalizovanog Transfermarkta, tržišno najjeftiniji) ostati neporažen u uvodnoj utakmici.
"Verujem da se Arsenal dovoljno privikao na elitni rang i da pred svojim navijačima može da se raduje prvencu", kaže Ljubenović za TIP Novosti.

Ukoliko se Ljubenovićeve reči obistine, a vi ispoštujete keca, uloženi novac pomnožićete sa 2,60. Ono u šta ni najmanje ne sumnjamo jesu golovi. Ne bi trebalo da ih bude više od dva, s obzirom da su i jedni i drugi poznati kao manje efikasni, pa možete da pokušate i sa kombinacijama 1X&0-2 (kvota 1,93), 1X&0-3 (kvota 1,50), a oni baš hrabri i sa 1&0-2 (kvota 4,70).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:00 4281 UKR 1 Arsenal Kyiv - Chernomorets Odessa kmb 1X&0-2 1,93
Ukupna kvota1,93

UKRAJINA 1 - 5. KOLO

Foto: Shutterstock


tagovi

Ukrajina 1Željko Ljubenovićsportsko klađenjeArsenal KijevČernomorec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara