""
""

Doveli ga da zameni Mendija, sad ga šalju na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.12.17. | 18:46

Terens Kongolo do juna u Premijer ligi, bez prava otkupa

Hadersilfd je dogovorio prvi posao u susret zimskom prelaznom roku. Popularni Terijeri će u prvoj sedmici transfer pijace promovisati Terensa Kongoloa kao prvo pojačanje ove zime. U pitanju je 23-godišnji levi bek, koji se nije naigrao u Monaku, zbog čega je klub iz Kneževine odlučio da ga pošalje na dokazivanje u Premijer ligu, pod pretpostavkom da će igrati više nego u Francuskoj.

S obzirom da je tek letos potpisao za Monako (ugovor do juna 2022) napravljen je takav dogovor da se Holanđanin odmah po isteku pozajmice vrati na stadion Luj Drugi. Hadersfild neće imati opciju da otkupi ugovor igrača za koga se interesovao u Bordo.

Izabrane vesti

Sve to nagoveštava da trener aktuelnog francuskog šampiona, Leonardo Žardim, veruje u Kongoloa, iako mu je u Ligi 1 dao šansu samo na tri utakmice. Nekadašnji prvotimac Fajenorda bio je planiran kao zamena Bendžaminu Mendiju, prodatom Mančester Sitiju, ali u uvodnih šest meseci nije uspeo da reprizira partije iz dresa Fajenorda, koje su ga i prerporučike Monaku, u transferu vrednom 15.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaHadersfild TaunLiga 1MonakoPremijer ligaTerens Kongolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara