""
""

Drogba nije izbačen iz tima, on nije želeo da igra

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.10.16. | 14:54

"Razgovarao sam s njim u subotu i on nije prihvatio činjenicu da će ući s klupe. Na kraju nije želeo da bude među 18", rekao je strateg Montreala Mauro Bjelo

Trener Montreal Impakta Mauro Bjelo tvrdi da je Didije Drogba odbio da nastupi na utakmici protiv Toronta, pošto je saznao da će se naći na klupi za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Prednost pre legendarnog 38-godišnjeg napadača, koji je navodno kuburio sa povredom leđa proteklih dana, dobio je novajlija Mateo Mankosu.
"Razgovarao sam sa njim u subotu i on nije prihvatio činjenicu da će ući sa klupe. Na kraju nije želeo da bude među 18. Igrali smo utakmicu, a u timu sam imao 28 igrača da napravim startnu postavu. Važno je da se situacija smiri i da na kraju, na ovaj ili onaj način, krenemo napred", rekao je Bjelo.

Drogba je u MLS stigao 2015. godine i postigao 11 golova na isto toliko mečeva, ali je ove sezone daleko manje efikasan, postigao je 10 golova na 23 meča, a 18 je započeo od prvog minuta.

Povreda leđa jeste predstavljala problem, ali Bjelo priznaje da to nije bio razlog zbog kojeg se Drgba našao na klupi.
"Odlučio sam da dam drugačiji izgled timu, sa malo više energije napred i sa sposobnošću da brzom tranzicijom napravimo veći pritisak na odbranu rivala. A sa Drogbom na klupi bismo imali odličnu mogućnost u nastavku. Doneo sam tu odluku da bismo imali više šanse i osvojili bodove", dodao je Bjelo.

Vest o tome da je Drogba "izbačen" iz tima mnogi su odmah povezali sa mogućnošću da on pređe u Napoli, kao zamena za povređenog Arkadijuša Milika.

Na kraju, Monteral nije uspeo da savada Toronto, iako je dva puta vodio (2:2), a Bjelov izbor Mankosu nije postigao pogodak. Ostaje da se vodi kakva će biti dalja budućnost legendarnog fudbalera iz Obale Slonovače.

(FOTO: Action images)


tagovi

Montreal Impaktmeđunarodni fudbalDidije Drogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara