""
""

Čelsiju prosto ne može da kaže „ne“: Didije Drogba završio karijeru!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.01.16. | 20:52

Slavni golgeter večeras pozvao predsednika Montreal Impakta, pošto je bio pod ugovorom sa kanadskim klubom, i saopštio mu svoju konačnu odluku

Legendarni napadač Obale Slonovače Didije Drogba odlučio je da okonča fudbalsku karijeru. To znači da će ovaj fenomenalni golgeter sada moći u potpunosti da se posveti trenerskom poslu i zvanično prihvati ponudu Čelsija da postane asistent Gusu Hidinku na klupi londonskih plavaca.

Izabrane vesti

Drogba je navodno večeras pozvao predsednika Montreal Impakta, pošto je bio pod ugovorom sa kanadskim klubom, i saopštio mu svoju konačnu odluku.

Čelsi će po svemu sudeći morati da plati odrećenu odštetu članu MLS lige, ali to neće predstavljati nikakvu prepreku za Drogbu da karijeru nastavi na Stamford Bridžu.

Drogba je rođen u Abidžanu, a profesionalnu fudbalsku karijeru je započeo u francuskom Le Manu. Veliku pažnju na sebe skrenuo je u sezoni 2003/2004. kada je zablistao u dresu Marselja i kupio sebi kartu za London. Čelsi ga je platio 37.000.000 evra, što je predstavljalo klupski rekord, a Drogba mu je na to uzvratio sa osam nezaboravnih godina.

Posle prvog boravka u Čelsiju usledila je sezona u Šangaju, pa Galatasaraju, a onda i povratak u London ne leto 2014. godine, kada je nakon osvojene šampionske titule otišao u Montreal. Ipak, nakon svega šest meseci provedenih u dresu Impakta, usledio je novi, ali potpuno drugačiji poziv sa Stamforda, ali ni ovoga puta nije mogao da ga odbije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaDidije DrogbaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara