"Milan Pavkov"
"Milan Pavkov"

Duronjić za rođendan delio asistencije, Pavkov sa kreča za kec u Nišu! Meraklije ipak nezadovoljne

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.09.17. | 20:55

Slavili i Čuka, Napredak i Radnik

Milan PavkovVeče za one sa slabijim živcima. Jer u večerašnjim utakmicama 11. kola Superlige - izuzimamo tu navijače Partizana, ali o njima o odvojenom izveštaju sa Banjice - zaista nije bilo mnogo razloga za nervozu pošto su favoriti listom beležili rutinske pobede. Ako ipak moramo da izaberemo rezultat koji se može smatrati kakvim podvigom, onda je to sigurno ubedljiva pobeda Voždovca u Lučanima gde je Borko Duronjić proslavio 20. rođendan podelivši saigračima poklone u vidu het-trika asistencija za pobedu od 3:1.

Strelci su bili Marko Putinčanin, pa Aleksandar Filipović i na kraju Todor Petrović, sva trojica na Duronjićeva proigravanja, mada ne bi bilo pošteno zaboraviti ni golmana Zorana Popovića, koji je pri rezultatu 0:0 skinuo jedanesterac igračima Mladosti.

Izabrane vesti

Zmajevi su se tako primakli trećeplasiranoj Vojvodini na samo bod zaostatka. Voždovcu uz rame i Radnički iz Niša, koji nije bio toliko raspevan, ali je pogotkom Milana Pavkova sa penala u 39. minutu meča obavio svoje u susretu Javorom - 1:0.

Ali da ne bude da su u Nišu sasvim zadovoljni time kako se razvija sezona parola najvatrenijih navijača koju bi verovatno podržale i okorele pristalice svih ostalih superligaških klubova.
"Pričaju se bajke, a ništa ne štima, prazne tribine nek su opomena svima", glasila je - čini se opravdana - poruka Meraklija.

Nikakve drame nije bilo ni u Kruševcu, pošto je Napredak golovima Jovana Markoskog, Nemanje Petrovića i Alekse Vukanovića lako izašao na kraj sa Mačvom - 3:1. Ovaj utešni pogodak za Šapčane delo je Miloša Adamovića.

Na Banovom brdu, Borac je odolevao nekih sat vremena, ali kada je Ognjen Mudrinski otključao bravu pred golom Čačana gostima nije bilo spasa. Rezervista Marko Docić je deset minuta kasnije samo pečatirao ostanak bodova na Brdu - 2:0 za Čukin proboj u gornji dom. Jer ako izuzmemo beogradske večite rivale narednih pet timova na tabeli deli svega tri boda.

U Surdulici, Nikola Radović je postigao dva, a Filip Jovanović jedan gol za Radnikovih 3:1 protiv Bačke Palanke.

Superliga, 11. kolo:

Zemun - Spartak 1:1 (1:1)
/Dimić 22 - Hajdin 35/

Crvena zvezda - Vojvodina 2:0 (1:0)
/Donald 29, Kanga 63/

Čukarički - Borac Čačak 2:0 (0:0)
/Mudrinski 58, Docić 68/

Radnik - Bačka Palanka 3:1 (2:1)
/Ivanović 2, Radović 15, 52 - Spremo 18/

Mladost Lučani - Voždovac 1:3 (0:1)
/Gafurov 88 - Putinčanin 33, Filipović 49, Popović 64/

Napredak - Mačva 3:1 (1:1)
/Markoski 35, Petrović 49, Vukanović 75 - Adamović 41/

Rad Beograd - Partizan 2:4 (0:2)
/Zonjić 48, Vujačić 54 - Ožegović 15, Mitrović 28. Jovanović 79, Tavamba 88/

Radnički Niš - Javor 1:0 (1:0)
/Pavkov 39pen/

TABELA:

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bačka PalankaBorac ČačakBorko DuronjićČukaričkiJavorMačva ŠabacMilan PavkovMladost LučaniNapredak KruševacRadnički NišRadnikSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara