Džaba raspucani Dauda...

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.12.18. | 09:22

Giresun klizi u provaliju

"Altinordu je u naletu. Dizao je formu kako je prvenstvo odmicalo. U ovom meču trebalo bi da je favorit, ali ću i kod ovog meča da dodam X."

Možda nisu epohalne ili atraktivne, ali reči Slavka Perovića za TIP Novosti dovoljno govore kome bi trebalo ukazati poverenje pri sastavljanju tiketa na zatvaranju 17. kola druge turske lige. Nekadašnji napadač Crvene zvezde živi i radi dugi niz godina u Turskoj, tako da bi bilo čudno da nije razvio poseban osećaj za prognozu utakmica u pomenutom šampionatu. Većeg dokaza od Perovićevog "učinka" u ovom kolu nema. Napadač Istanbula je omanuo samo dva para prognozirajući tekuću rundu, u šta se možete uveriti klikom OVDE.

Izabrane vesti

Istina, Giresun u svojim redovima ima Abiolu Daudu, još jednog bivšeg napadača beogradskih crveno-belih, koji se odlično snašao u Prvoj ligi - trenutno drugi strelac prvenstva sa osam postignutih golova, četiri manje od Portugalca Marka Paišaa - ali ni ubojiti Nigerijac nije dovoljan da Giresun ne razmišlja o opstanku, pošto je na samo dva boda od opasne zone. Pritom, Giresun nije slavio na šest poslednjih mečeva u svim takmičenjima. 

Sa druge strane, Altinordu je neporažen na 10 prethodnih utakmica (po pet pobeda i remija), u daleko je boljoj formi i sigurno u boljem raspoloženju ulazi u ovaj susret, tim pre što je Giresun u toku nedelje petardiran u kupu od strane Fenerbahčea. Zanimljivo, Altinordu nije upisao trijumf na osam prethodnih susreta sa Giresunom. Pet puta su delili plen, tri puta je slavio današnji gost. Izgleda da je došao trenutak da Altinordu popravi skor protiv Giresuna.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 5329 TUR 2 Altinordu - Giresunspor kmb 1X&3+ 2,20
Ukupna kvota2,20

TURSKA 2 - 17. KOLO:

Ponedeljak

17.00: (1,65) Altinordu (3,60) Giresun (5,10)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeTurska 2Abiola DaudaGiresun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara