"Uzeo novac, pa ga vratio"
"Uzeo novac, pa ga vratio"

Erera ključni svedok u istrazi o meču Levante - Saragosa? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 15:47

Erera uzeo, pa vratio novac koji je trebalo da prosledi igračima Levantea za poraz u poslednjem kolu sezone 2010/2011

Uzeo novac, pa ga vratio

Prvotimac Mančester Junajteda poslednji je, zasad i najpoznatiji, u nizu igrača koji je bi mogao da se nađe na sudu zbog utakmice Levante - Saragosa koja je odigrana pre tri godine. Doduše, ako bude sarađivao, izjavu će dati u svojstvu svedoka.

Izabrane vesti

List Marka navodi da je Erera, tada igrač Saragose, vratio novac koji je bivši predsednik tog kluba Agapito Iglesijas namenio igračima Levantea, ali je njegov greh taj što slučaj nije prijavio antikorupcijskoj komisiji.

Iglesijas je 2011. godine podelio 120.000 evra svojim igračima, a njihov zadatak bio je da novac proslede kolegama iz Levantea, koji su zauzvrat „znali" da izgube sa 2:1 i tako ostave Saragosu u elitnom društvu. Bilo je igrača Saragose koji su pristali da to urade, ali se Erera ipak nije našao među njima.

Erera bi, prema tvrdnjama Marke, mogao da bude pozvan kao svedok u ovom slučaju i kaže sve što zna o utakmici koja je ozbiljno uzburkala strasti na Iberijskom poluostrvu.

Fudbaler Junajteda na ovoj utakmici odigrao je 72 minuta, pre nego što je izašao iz igre.

Na klupi Saragose pre tri godine na utakmici u Levanteu, sedeo je i nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Ivan Obradović, ali on nije u fokusu istražnih organa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ander EreraEvropaLevantePrimeraSaragosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara