""
""

Erera pere ljagu sa imena: Nikada nisam učestvovao u nameštanju rezultata

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 15:50

"Ako budem morao da svedočim, doći ću, jer mi je savest potpuno čista", objavio je veznjak Mančester junajteda na Fejsbuku

Bivši fudbaler Saragose koji je optužen da je imao veze sa nameštanjem utakmice sa Levanteom Ander Erera napisao je na svom Fejsbuku da mu je savest totalno čista i da nije imao nikakve veze sa navodnim optužbama.

Špansko tužilaštvo je ubeđeno da je upravo ovaj veznjak jedan od osamnaestorice igrača koji su u maju 2011. dali preko 900.000 evra u kešu fudbalerima Levantea kako bi ih ovi pustili da pobede i ostanu u ligi.

Izabrane vesti

Međutim, Erera kaže da ni u čemu kriminalnom nije učestvovao.
"Nikada nisam imao, niti ću ikada imati bilo šta sa manipulacijama i nameštanjem rezultata utakmica. Moja savest je čista, ako ikada bude bilo potrebe da svedočim, pojaviću se. Volim fudbal i verujem u fer-plej, kako na terenu, tako i van njega. Bila mi je čast što sam od 12. do 22. godine igrao u Saragosi", napisao je Erera.

Među optuženima za korupciju su i naše gore list Ivan Obradović, kao i meksički stručnjak Havijer Agire i Ekvadorac Džeferson Montero, koji trenutno sa velikim uspehom nastupa za Svonsi.

U najgorem slučaju, optuženi fudbaleri i funkcioneri bi mogli da dobiju do četiri godine zatvora, kako javlja Marka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ander EreraEvropaPrimeraSaragosaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara