"Žofri Kondogbija"
"Žofri Kondogbija"

Florentino, dođi na žurku, orgijaćemo, a imam i jednog malog za tebe

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.12.16. | 10:43

Kako je Žofri Kondogbija nuđen Realu

Žofri KondogbijaKako se pronalazi kupac za igrača od 20.000.000? Po svemu sudeći na orgijama. Ili su bar tako mislili u čuvenoj menadžerskoj kompaniji Dojen Sports kada su pokušavali da Žofrija Kondogbiju odvedu iz Sevilje.

Gazda Nelio Lukas nekako je procenio da bi mu najpametnije bilo da organizuje žurku u luksuznom hotelskom apartmanu u Majamiju. Plaćeno i ne posebno gadljivo žensko društvo se podrazumeva. Lukas je spreman na sve kad reši da proda, a posle titule na U20 Svetskom prvenstvu baš je rešio da Kondogbiju odvede iz Sevilje.

Izabrane vesti

Andalužani su ga doveli iz Lansa za 4.000.000 evra, otkupna klauzula iznosila je 20.000.000 evra. Najveći broj klubova odustao je čim je čuo za cenu. Lukas je morao da zagolica maštu ovih najvećih. U WhatsApp porukama koje je razmenio sa jednim od najbližih saradnika Arifom Efendijem krije se odgovor na pitanje koliko je u stvari skup bio elitan.
"U Majamiju sam. Sinoć je bilo ludi. Doveo sam neke predsednike. Čak je i Florentino došao. Smešno je bilo. Skinuo je kravatu u igrao", naveo je Lukas.

Sam Perez je priznao da se video sa kontroverznim menadžerom, ali ne i da je konzumirao "sladak život" u Lukasovoj režiji. Uostalom, nije on ni doveo Kondogbiju. Učinio je to Monako Dmitrija Ribolovljeva. Dve godine kasnije i Inter je zagrizao i platio skoro dvostruko veću sumu - 36.000.00.000 evra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dojen SportsEvropaFlorentino PerezFootball LeaksNelio LukasPrimeraReal MadridŠpanijaŽofri Kondogbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara