"Vesli Snajder"
"Vesli Snajder"

Galatasaraj jednom nogom već u finalu Kupa: Snajder i Sarioglu „prodali“ golove za TV špice! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.04.15. | 21:25

Istanbulski Lavovi rutinski za potencijalno finale sa Fenerom...

Vesli SnajderKada Galatasaraj melje, onda to čini sa stilom! Istanbulski Lavovi pojeli su Sivas u prvom meču polufinala Kupa Turske, pošto su slavili rezultatom 4:1 i tako praktično jednom nogom u utakmici koja bi mogla da im donese prvi pehar ove sezone. 

Sreću je Sivas imao što je rezultat na kraju bio „samo“ 4:1, pošto je domaćin propustio nekoliko izglednih šansi da dodatno uveća vođstvo i potpuno ponizi protivnika koji je još uvek u maloj grupi potencijalnih davljenika u donjem delu tabele.

Izabrane vesti

Doduše, nije počelo baš sjajno po tim Hamze HamzaogluaVeć u 9. minutu Džon Utaka zatresao je protivničku mrežu i šokirao Turk Telekom Arenu. Međutim, iz šoka iznedrio se bes koji je morao da bude iskaljen u narednih osamdeset i kusur minuta, a upravo to su igrači Galatasaraja i učinili.

U periodu od samo tri minuta Sabri Sarioglu i Felipe Melo poptuno su preokrenuli rezultat, s tim što je pogodak za izjednačenje bio pravo remek delo.

Sredinom drugog poluvremena Vesli Snajder prodao je još jednu fudbalsku lekciju slabašnom protivniku i definitivno rešio sporna pitanja. Galatasaraj sada samo puka teorija može da odvoji od finalne utakmice. 

Tačku na ubedljivu pobedu Galatasaraja stavio je Selčuk Inan u samom finišu utakmice, golom sa bele tačke. 

U drugom polufinalnom okršaju Fenerbhače je savladao Bursu kao gost rezultatom 2:1 u prvoj utakmici i takođe je jako blizu borbe za pehar...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vesli SnajderTurskaSuper ligSivasporSabri SariogluGalatasarajFelipe MeloEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara