""
""

Golčina Balotelija dovoljna samo za bod Milana u Livornu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.12.13. | 19:34

Kontroverzni napadač postigao dva gola u remiju (2:2) Rosonera u Toskani

Taman kada je izgledalo da se Milan probudio posle pobede u Kataniji, Rosoneri su opet zaribali. Samo bod do kojeg su došli u finišu meča u Livornu je novo razočarenje za navijače Milana. Konačnih 2:2 protiv novajlije u Seriji A, svakako ne mogu da zadovolje apertite posrnulog velikana.

Prodor i asistencija Rikarda Kake za Marija Balotelija doneli su Rosonerima vođstvo u Toskani. Ali, onda je opet na videlo izašla najveća boljka Alegrijevog tima – porozna odbrana. Siligardi je sa distance šutirao u suprotan donji ugao, lopta je prešla Gabrijelu preko ruke i Livorno je izjednačio. Početak drugog poluvremena je gostima doneo nove probleme. Paulinjo je iskoristio loše postavljanje Milanovih štopera i silovitim udarcem zakucao loptu u mrežu Gabrijela.

Izabrane vesti

Milan je tada počeo da pravi pritisak na gol rivala, Alegri je pokušao da promeni ritam uvođenjem De Šilja i Nijanga i Milan je počeo da igra agresivnije i ofanzivnije. Stezali su obruč oko gola Livorna i u 83. minutu stigli do zasluženog izjednačenja. Opet je Baloteli doneo radost Rosonerima. Ovoga puta fenomenalnim golom iz slobodnjaka. Golman domaćih je ostao ukopan u mestu posle projektila Milanovog kontroverznog napadača.

Imali su Rosoneri šansu za potpuni preokret, ali je strahovit udarac Nijanga u finišu meča zaustavila prečka i Milan je morao da se zadovolji bodom.  

SERIJA A – 15. KOLO:

Bolonja – Juventus 0:2 (0:1)
/Vidal 12, Kjelini 90/

Subota:
Livorno – Milan 2:2 (1:1)
/Siligardi 26, Paulinjo 58 - Baloteli 7, 83/
20.45 Napoli - Udineze

Nedelja:
12.30 Roma – Fiorentina
15.00 Kaljari – Đenova
15.00 Verona – Atalanta
15.00 Sampdorija – Katanija
15.00 Sasuolo – Kjevo
15.00 Torino – Lacio
20.45 Inter - Parma

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaLivornoMario BaloteliMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara