"Milanović sa trenerom Simom Krunićem"
"Milanović sa trenerom Simom Krunićem"

Goran Milanović: Jagodina deo velike četvorke srpskog fudbala

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.13. | 14:41

Predsednik Ćurana dodaje da se za Stojanovića i El Monira interesuju i Zvezda i Partizan, ali i klubovi iz Kine i Južne Koreje

Milanović sa trenerom Simom Krunićem

Osvojen trofej Kupa, drugi uzastopni izlazak na evropsku scenu. Sezona iz snova za sve u Jagodini, ali uprava kluba ne želi da to bude samo uspomena za neka naredna vremena.
"Definitovno smo postavili zdrave temelje, stvorili jedan pravi profesionalni klub i ne postoji nijedan razlog da ne idemo uzlaznom linijom i u narednom periodu. Osnova svaga je timski rad i timski duh", rekao je predsednik Ćurana Goran Milanović novinarima u Jagodini i dodao da su Miloš Stojanović i družina postavili standard ispod kojih se vise ne sme.

Milanović je istakao da je Jagodina osvajanjem Kupa postala deo "velike četvorke" srpskog fudbala.
"Verujem da su naš uspeh pozdravili svi južno od Save i Dunava, jer se desilo i to čudo, da konačno pehar Kupa Srbije napusti Beograd i ode u neki drugi grad. Dobili smo evro licencu i to je epilog priče o timskom radu", rekao je Milanović i objasnio da je klub od predstavnika UEFA, koji su bili u poseti stadionu dobio ocenu treće kategorije, što praktično znači da se utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope mogu igrati u Jagodini.

Govoreći o takmičenju u kvalifikacijama za Ligu Evrope (žreb je 24.juna) Milanović je istakao da bi voleo da se izbori plasman u grupnu faze takmičenja, ali ako se ne uspe ove godine, sigurno hoće u budućnosti.

Milanović je istakao ida uprava kluba "ima ekstra interesovanje" od klubova iz Kine i Južne Koreje za najboljeg strelca lige Miloša Stojanovića i reprezentativca Libije Mohameda El Monira, ali da su zainteresovani i Zvezda i Partizan.
"Mi svake sezone radimo rekonstrukciju ekipe, ali ne u toj meri da ugrozimo kvalitet tima koji ćese takmičiti u Evropi", zaključio je Milanović.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Goran MilanovićJagodinaMiloš StojanovićMuhamed El MonirSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara