"Jagoš Vuković"
"Jagoš Vuković"

Grčki mediji “prodaju” Jagoša Vukovića… I Crvenoj zvezdi

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.18. | 16:14

U Atini je izgleda izgubio mesto

Jagoš VukovićKontradiktorni izveštaji svakog drugog dana. Sve izazvano željom Jagoša Vukovića da ostane u Grčkoj i pokuša da se izbori za mesto u Olimpijakosovom timu. Želja za pohvalu, ali izgleda da će ostati neostvarena. Grčki mediji danas u glas pišu da je novi trener atinskih crveno-belih Oskar Garsija i definitivno precrtao 29-godišnjeg štopera sa spiska igrača koje će forsirati u prolećnoj polusezoni.

Naravno, Vuković može da izabere da ostane i pokuša da se ipak nametne, ali je pitanje koliko bi to bio mudar potez posle ovakve Garsijine procene, pod pretpostavkom da je  tačna.

Izabrane vesti

Grčki mediji kao da nemaju ni najmanju sumnju, pa listom navode da će uprava Olimpijakosa pokušati da srpskom reprezentativcu pronađe novi klub. Sa nadom da će i on prihvatiti ne bi li uvećao šanse da ostane na spisku Orlova i za Mundijal što je verovatno i zaslužio, ali znamo da je stav Fudbalskog saveza Srbije da u Rusiju ide nešto podmlađena ekipa.

Ipak, to ne znači da će baš Vuković biti višak. Posebno ne ako odigra dobro na proleće. U Olimpijakosu se to verovatno neće desiti. Ali zato možda hoće u nekoj drugoj zemlji. Grci ističu da Vukovića prate Malaga, neimenovani turski klubovi, pa i Crvene zvezda, mada je prema informacijama MOZZART Sporta lider srpskog prvenstva samo opipivao puls Olimpijakosa i samog Jagoša.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGrčkaJagoš Vukovićmeđunarodni fudbalOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara