""
""

Hajnkes ostaje u Bajernu i posle leta?

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 18:05

Iskusni trener ne odbacuje mogućnost da nastavi posao i nakon isteka "privremenog" ugovora

Privremeni trener Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes ne odbacuje mogućnost da ostane na klupi šampiona Nemačke i posle 1. juna kada mu istekne ugovor.

Izabrane vesti

Iskusni 72-godišnji stručnjak vratio se četvrti put na klupu Bavaraca posle smene Karla Anćelotija izazvane porazom od PSŽ-a u Ligi šampiona prošlog meseca. Na konkretno pitanje - da li će i sledeće sezone ostati na čelu Bajerna, Hajnkes je danas dao zanimljiv odgovor.
"Zadatak je veliki. U mojim godinama to nije nemoguće jer smatram da sam stari onoliko koliko se osećam starim. Uvek sam sebe održavao u formi i dobro se nosio s pritiskom, i kao igrač i kao trener. Fudbal je zabava. Znao sam da ćete me pitati ovo, ali još je rano da vam dam odgovor. Za sada, trener sam samo privremeno do kraja sezone. Dalje neću komentarisati ništa više", rekao je Hajnkes na konferenciji uoči sutrašnjeg gostovanja u Hamburgu.

MOZZART KVOTE
(13,00) Hamburger (7,75) Bajern (1,18)
Subota, 18.30

Trener Bajerna pohvalio je Tomasa Milera koji se preporodio od dolaska novog trenera.
"Sve više je značajan faktor u svakoj našoj utakmici. Ne samo zbog golova koje postiže već i zbog trčanja koje je impresivno. Protiv Seltika je pretrčao 13 kilometara i kao kapiten davao najbolji primer. Tomas mora da postane jedan od naših najkonstantnijih fudbalera, što je nekada bio. Na dobrom je putu da povrati stari sjaj, poruka je iskusnog trenera.,

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenJup HajnkesNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara