""
""

Hornerov ponos – Verstapen je Red Bulova mačka

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.16. | 09:55

„Sjajan je Verstapen, neka popravi vožnju u kvalifikacijama i biće potpun“, tvrdi Kristijan Horner, direktor ekipe Red Bula

Kada direktor ekipe Red Bula, Kristjan Horner nekoga hvali onda to nikada nije bez razloga. Ovoga puta, njegova milost je pala na mladog Maksa Verstapena koji polako ali sigurno izlazi u prvi plan. Horner tvrdi kako Holanđanin ima ogroman potencijal, ali kako mu kvalifikacije nisu jača strana.
„Verstapen je bio sjajan na predhodne dve trke, sjajno se ponašao, i što je najvažnije odlično je štedeo gume. Njega ništa ne može da izbaci iz koloseka. Ako me pitate šta bi to trebalo da popravi, onda su to kvalifikacije“, rekao je Horner o Maksu Verstapenu, koji je podsećanja radi u toku ove sezone stigao u ekipu, takoreći na mala vrata, pošto je u Red Bul prekomandovan iz ekipe Toro Roso.

Izabrane vesti

Kristijan Horner nije krio zadovoljstvo zbog Verstapenovog drugog mesta na domaćem terenu u Austriji. On se uz to nada da bi Holanđanin mogao dugoročno postati udarna pesnica Red Bula. Zato bi se moglo reći kako ekipa Ditriha Matešica računa na dugoročnu saradnju sa mladim vozačem.

Holanđanin je po dolasku iz Toro Rosa potpuno opravdao očekivanja tima, kada je pobedom na Velikoj nagradi Španije ušao u anale Formule 1 kao najmlađi pobednik trke u istoriji najbržeg cirkusa.  

 (FOTO: Action Images)


tagovi

Red BulMaks VerstapenKristijan HornerFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara