Idealan trenutak za debi

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 12:41

Džermejn Defo i Stiven Dejvis zabeležiće prvi nastup u dresu Rendžersa

Da je tražio bolji trenutak za debi dvojice pridošlica, Stiven Džerard bolji ne bi mogao da izbere. Priključio se Rendžers FA kupu Škotske, a premijerni nastup Džermejna Defoa i Stivena Dejvisa trebalo bi da se dogodi na terenu Kaudenbita, petoplasirane ekipe u četvrtoj ligi.

Defo je, podsetimo, u tabor Policajaca stigao iz Bornmuta, dok se Dejvis na Ajbroks prinudno preselio kao pozajmljen igrač Sautemptona.
"Očekujemo tešku utakmicu protiv tima koji će očajnički pokušati da nas izbaci", istakao je Džerard na konferenciji za medije i dodao:
"Nismo sigurni šta možemo da očekujemo u pogledu uslova na terenu. Međutim, fokusirani smo na nas, pripremamo se kao i za svaki drugi meč".

Izabrane vesti

Defo i Dejvis nisu bili sa ekipom u Španiji tokom pauze (Tenerife). Džerard veruje da će dvojac iz engleske Premijer lige pomoći Rendžersu da obori Seltik sa vrha Premijeršipa.

Rendžers i Kaudenbit sastali su se već pet puta (četiri puta u Čempionšipu i jednom u FA kupu), a velikanu iz Glazgova pripala su četiri okršaja. Marta 2015. godine Kaudenbit je odoleo Policajcima (0:0), da bi se na kraju sezone preselio u treći rang.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2451 ŠKOFK Cowdenbeath - Rangers dp 2-2 1,62
Ukupna kvota1,62

ŠKOTSKA, KUP - 1/16 FINALA

Petak
20.45: (18,0) Kaudenbit (11,0) Rendžers (1,07)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

FA kup Škotskesportsko klađenjeDžermejn DefoStiven Dejvis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara