""
""

Ili jesi, ili nisi - poslednja šansa za tatinog sina

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.17. | 17:18

Tom Ins u 25. godini dobio šansu da ponovo zaigra na najvišem nivou. Hoće li je konačno iskoristiti?

Najavljivan kao čudo od igrača još pre sedam, osam godina, Tom Ins nikako nije uspevao da izađe iz očeve senke i iskaže svoj potencijal u potpunosti! Otkako je napustio Liverpul kao tinjdžer njegova karijera nije napredovala i on sada u 25. ima svega petnaestak nastupa u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Zato se Insov prelazak iz Derbija u redove novog premijerligaša Hadersfilda smatra za prekretnicu u karijeri talentovanog krilnog napadača. Ili će postati klasa i ozbiljna faca, ili će večno ostati drugoligaški igrač, daleko iza slave Pola Insa

Kevin Ogenetega Tamarabi Bakumo Tami Abraham - ugovor na pet godina sa Čelsijem i odmah pozajmica

O dolasku Insa juniora u Hadersfild pričalo se danima unazad, da bi potvrda stigla danas. Visina obeštećenja nije zvanično saopštena, ali mediji na Ostrvu spekulišu da se radi o cifri od 8.500.000 funti plus 2.500.000 na konto određenih bonusa. Sveukupno čitav posao trebalo bi da iznosi oko 12.500.000 evra. 

Iza Toma Insa je odlična sezona u dresu Ovnova. Na 45 utakmica u Čempionšipu nekadašnji mladi reprezentativac Engleske postigao je čak 14 pogodaka i upisao šest asistecnija. Za vihorno, lagano krilo, voše nego zapažen učinak. 

Posle tako uspešne godine, ocenjuju engleski novinari, pred Insom je prelomna sezona. Smatra se da će mu način rada Davida Vagnera odgovarati, te da će pod komandnom palicom nemačkog stručnjaka ovaj momak konačno zablistati u punom sjaju. Ukoliko tako bude, kolege sa Ostrva predviđaju mu čak i povratak u reprezentaciju...

Tom Ins je peto pojačanje Hadersfilda u poslednjih nekoliko dana. Pre njega među Terijere stigli su golman Lesl iz Majnca, Kačunga iz Ingolštata, Loran Depoatr iz Porta i Aron Muj iz Mančester Sitija. Ukupno je potrošeno 14.400.000 evra.


tagovi

ČempionšipDerbi kauntiEngleskaEvropaHadersfild Taunmeđunarodni fudbalPremijer ligaTom Ins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara