Inter igra na dva fronta za beka

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 10:52

Vrsaljko ili Darmijan

Inter užurbano traži zamenu za Žoao Kansela. Vremena je sve manje, a na tržištu baš i nije bogzna kakva ponuda. Zato čelnici Nerazura rade danonoćno kako bi Lučanu Spaletiju pronašli kvalitetnog desnog beka. Trenutno, kako javljaju tamošnji mediji, Inter radi na dva fronta. 

Na prvom je glavni napad i udara se po Atletiku. Postojale su neke indicije da bi Dijego Simeone mogao da pusti Šime Vrsaljka, ali posle ovakvih rezultata Hrvatske i njegovih odličnih partija - pitanje je kako Argentinac razmišlja. U svakom slučaju Milanezi su ponudu pripremili i ona glasi 5.000.000 odmah za jednogodišnju pozajmicu, plus 20.000.000 za otkup ugovora narednog juna. 

Izabrane vesti

Na Meaci su zamolili za što brži odgovor...

Paralelno s napadom na Vrsaljka tu je i usmeni predlog Mančester Junajtedu za pozajmicu Matea Darmijana. Ali Murinjo je tu u problemu, jer Darmijan imao samo još godinu dana ugovora, što znači da se ne bi ni vraćao na Old Traford. Odnosno, bio bi slobodan posle tih godinu dana pozajmice. Zbog toga Englezi traže prostor od Intera da prvo produže ugovor sa italijanskim bekom, pa da onda pregovaraju. Pitanje je samo koliko će Inter moći da čeka...

Ukoliko bi se Inter na kraju odlučio za Darmijana, to bi bila dosta jeftinija varijanta od Vrsaljka, pošto bi se Mančester zadovoljio obeštećenjem od 12,13 miliona evra.   

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Šime VrsaljkoMateo Darmijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara