"Bufon, Perin i Sirigu"
"Bufon, Perin i Sirigu"

Italija ostala bez golmana za EURO

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.04.16. | 16:42

Četiri kandidata slove kao potencijalna zamena

Bufon, Perin i SiriguLoše vesti za Italiju i Antonija Kontea. Selektor Azura je u predvečerje Prvenstva Evrope ostao bez jednog golmana, pošto je potvrđeno ne samo da je Matija Perin završio sezonu zbog povrede kolena, nego i da neće moći da bude deo selekcije u Francuskoj.

Čuvar mreže Đenove povredio se na utakmici minulog kola Serije A protiv Sasuola, a posle pregleda mangetnom rezonancom utvrđeno je da su mu stradali porednji ukršteni ligamenti desnog kolena. To je jedna od najtežih povreda u svetu sporta i za nju je predviđen oporavak od najmanje šest meseci.

Izabrane vesti

Perin će u sredu biti podvrgnut operaciji u Rimu kod nadalekog poznatog lekara dr Pjera Paola Marijanija, u prošlosti je lečio veliki broj svetskih zvezda koje su igrale u Kalču.

Teška povreda kapitena Đenove nametnula je pitanje ko će biti treći golman rezprezentacije Italije na EP u Francuskoj. Prva dva mesta rezervisana su za Đanluiđija Bufona (Juventus) i Salvatorea Sirigua (PSŽ), dok kao kandidati da zamene Perina figuriraju: Đanluiđi Dunaruma (Milan), Federiko Marketi (Lacio), Andrea Konsilji (Sasuolo) i Danijele Padeli (Torino).

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

fudbalska reprezentacija Italijeprednji ukršteni ligamentipovredaMatija PerinItalijaeuro 2016Đenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara