"Ivanov s predsednikom Bazela Bernardom Hojslerom (Screenshot: fcb.ch)"
"Ivanov s predsednikom Bazela Bernardom Hojslerom (Screenshot: fcb.ch)"

Ivanov četiri godine u Bazelu, Partizanu odmah dva miliona evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.13. | 10:04

Detalji transfera bugarskog reprezentativca u šampiona Švajcarske

Ivanov s predsednikom Bazela Bernardom Hojslerom (Screenshot: fcb.ch)

Dugo su trajali pregovori oko transfera Ivana Ivanova u Bazel, a posao je konačno završen u sredu, dan posle ispadanja Partizana od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Istina, klubovi su sve utanačili i pre dve nedelje, ali je onda propao odlazak Aleksandra Dragovića iz Bazela u Dinamo Kijev. Nekoliko dana kasnije, taj transfer je realizovan, pa su Švajcarci automatski obnovili interesovanje za Bugarina.

MOZZART Sport saznaje da će Partizan finansijski vrlo dobro proći, pošto će Bazel, možda već i u toku današnjeg dana, na račun šampiona Srbije uplatiti dva miliona evra. Dakle, isplata kompletnog obeštećenja biće obavljena odmah, a ne na rate, kao što je često slučaj. S obzirom na to da su crno-beli pre dve godini ruskoj Alaniji za Ivanova platili 650.000 evra, jasno je da je Partizan višestruko profitirao na Bugarinu, koji je bio jedan od najzaslužnijih pojedinaca za poslednje dve titule.

Inače, pri prelasku Ivanova u Bazel posredovao je menadžer Saša Empaher, blizak prijatelj Lotara Mateusa, pa u toj činjenici treba tražiti razlog pojavljivanja Marka Vjetrovića, nekadašnjeg portparola Partizana, na predstavljanju Bugarina u Švajcarskoj.

(Screenshot: fcb.ch)


tagovi

BazelBugarskaEvropaIvan IvanovLiga šampionaFK PartizanSrbijaSuperligaŠvajcarska 1Transferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara