"Cvetković (desno) u duelu sa Lukovićem"
"Cvetković (desno) u duelu sa Lukovićem"

Iz Prve lige Srbije u Seriju A!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 15:50

Kapiten BSK Borče Aleksandar Cvetković karijeru nastavlja na Apeninima

Cvetković (desno) u duelu sa Lukovićem

BSK iz Borče je ostao ovog proleća bez prvoligaškog statusa i od jeseni će igrati u Srpskoj ligi Beograd, ali su njegovi fudbaleri i dalje na ceni u evropskim klubovima. Najpoznatiji igrač ponikao u klubu sa leve obale Dunava svakako je štoper Atletiko Madrida Stefan Savić, a njegovim stopama krenuće uskoro još jedan momak.

Izabrane vesti

Radi se defanzivcu Aleksandru Cvetkoviću (21), kapitenu BSK-a, koji će se preseliti u redove italijanskog prvoligaša Đenove. Prema pisanju portala Mondo, nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije otputovao je na Marasi gde treba da prođe lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu postaće saigrač Darka Lazovića i Nikole Ninkovića.

Mladi defanzivac, koji je jedno vreme nastupao na pozajmici u Jagodini, imao je, prema tvrdnjama Borčana, ponude još nekih srpskih klubova, ali se na kraju odlučio za Đenovu.
"U sezoni za nama bio je najbolji odbrambeni igrač Prve lige Srbije i mogu da kažem bez preterivanja da ni u Superligi nema sličnog igrača tog uzrasta na njegovoj poziciji, uz Milenkovića iz Partizana. Što se tiče njegovog odlaska, Đenova ga je duže vreme posmatrala, pratila njegove igre i smatramo da je transfer već završen, s obzirom na to da će provesti jako kratko vreme u Italiji, zbog lekarskih pregleda", izjavio je za Mondo prvi čovek Borčana Dragomir Vasić.

Inače, Cvetković podjednako dobro može da igra i na poziciji štopera i na mestu desnog beka.

(FOTO: Star sport)


tagovi

BSK BorčaĐenovaPrva liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara