""
""

Iznenađenje nedelje dolazi iz Rusije - Zenit uštopovan u Dagestanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.10.17. | 19:58

Lokomotiva sada na samo dva boda minusa

Izgledalo je u jednom trenutku da će se Zenit prošetati do titule prvaka Rusije, ali lider se sapleo tamo gde to niko nije očekivao. Međutim, klub iz Sankt Peterburga je ostavio dva boda u Dagestanu, štaviše, morao bi da bude srećan što je poneo i taj jedan. Fenjeraš Anži, ubedljivo najgori tim dosadašnjeg toka sezone, izdržao je pred naletom favorizovanih gostiju - 2:2.

Oleg Dančenko je načeo Zenit pošto mu je loptu kao na tacni servirao Vladimir Polujahtov, koji je prethodno protutnjao pored Branislava Ivanovića. I generalno, utisak je da su fudbaleri Zenita malo potcenili poslednjeplasirani tim na tabeli.

Izabrane vesti

Početkom drugog poluvremena, Aleksakdar Kokorin je izjednačio rezultat, ali samo da vi dva minuta kasnije očajan prvi kontakt s loptom Adlana Kacajeva potpuno zbunio Zenitovog golmana Andreja Luneva, pa je Anži uz dosta sreće stigao do nove prednosti. Ni ona nije potrajala do kraja, jer je Leandro Paredes  spasio glavu Robertu Mančiniju.

Jasno je ipak da u Sankt Peterburgu ne mogu da budu zadovoljni učinjenom u Dagestanu. Moskovska Lokomotiva je posle rapsodije u gradskom derbiju sa Dinamom sada na samo dva boda zaostatka i čini se da će upravo ova dva tima odlučivati o tome ko će biti novi prvak Rusije.

Premijer liga, 12. kolo:

Petak:

Arsenal - Krasnodar 1:0 (1:0)
/Đorđević 16/

Subota:

Habarovsk - Rostov 2:1 (0:0)
/Marković 17, Dedečko 71 - Ustinov 45/

Tosno - Ahmat 1:0 (0:0)
/Markov 77/

Rubin - Amkar 0:1 (0:0)
/Gol 83/

Spartak M. - Ural 2:0 (1:0)
/Samedov 36, Roća 51/

Nedelja:

CSKA Moskva - Ufa 0:0

Lok. Moskva - Dinamo Moskva 3:0 (2:0)
/Fernandes 24, Eder 33, Mirančuk 58/

Anži - Zenit 2:2 (1:0)
/Dančenko 20, Kacajev 59 - Kokorin 57, Paredes 85/

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara