Juve se ne može odbiti: Perin i zvanično u Torinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 22:39

Stara dama je za transfer morala da izdvoji 12.000.000 evra, a Đenovljani će moći da inkasiraju još 3.000.000 na osnovu bonusa

Matija Perin je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje torinskog Juventusa. Doskorašnji čuvar mreže Đenove potpisao je ugovor do juna 2022. godine i zvanično postao naslednik legendarnog Đanluiđija Bufona.

Juventus je za transfer morao da izdvoji 12.000.000 evra, a Đenovljani će moći da inkasiraju još 3.000.000 na osnovu bonusa.
„Klub je pokazao veliko intereosvanje za mene i kada su stupili u kontakt sa mojim agentom nisam mogao da dam negativan odgovor. Ovo su šanse koje se događaju samo jednom u životu, Juventusu nisam mogao da kažem - ne“, rekao je Perin.

Izabrane vesti

Perin je pre nekoliko godina bio najtalentovaniji golman Italije, ali su mu dve povrede u aprilu 2016. i januaru 2017. godine značajno usporile razvoj. Ipak, na Apeninima još uvek veruju u njegov uspeh.
„Spremam se. Prošao sam kroz neka teška vremena, koja su me naterala da pronađem ravnotežu u sebi, da porastem i postanem čovek. Mislim da sam stigao ovde u pravom trenutku“, zaključio je Perin.

Novo pojačanje Juventusa će se tokom pripremnog perioda boriti za startno mesto na gol-liniji sa Poljakom Vojćehom Ščensnim, koji je prošle sezone bio alternativa Bufonu.

Foto: Screen shot


tagovi

Matija Perin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara