Kec iz rukava? Sedorf oživljava karijeru Muntariju

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.18. | 17:46

Deportivu je neophodan zadnji vezni fudbaler, a vezista iz Gane je po legendarnom Holanđaninu bio najbolja moguća opcija na slobodnom tržištu

Samo nekoliko dana nakon preuzimanja Deportiva iz La Korunje, Klarens Sedorf je na Rijazor doveo neočekivano pojačanje. U pitanju je iskusni vezista iz Gane Suli Muntari, koji će narednih nekoliko dana biti na probi, a onda će stručni štab i uprava kluba doneti odluku o tome da li će mu ponuditi i zvaničan ugovor.

Sedorf je dobro upoznat sa kvalitetima svog nekadašnjeg igrača, ali i saigrača iz Milana. Zajedno su nosili dres Rosonera u sezoni 2011/2012, a legendarni Holanđanin je Muntariju bio trener u sezoni 2013/2014.

Izabrane vesti

Igrač iz Gane je svoj kvalitet dokazao na Čizmi, gde je nosio dresove Udineza, Intera i Milana, dok je u januaru postpisao šestogodišnji ugovor sa Peskarom i nakon njegovog isteka nije imao klub.

Deportivu je neophodan zadnji vezni fudbaler, a Muntari je po Sedorfu bio najbolja moguća opcija na slobodnom tržištu. Sada je sve na 33-godišnjem igraču, koji mora da dokaže da je još uvek u stanju da igra fudbal na najvišem nivou.

(FOTO: Action images)


tagovi

Suli MuntariKlarens Sedorf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara